“Het is mogelijk om vet te verbranden, gewicht te verliezen en spiermassa te kweken in 28 dagen.”

Herken jij je in de volgende situaties?

—> Ben je iemand die SNEL wilt afvallen?

—> Ben je iemand die bezig is in de sportschool en niet de resultaten ziet, ondanks dat je hier wel de tijd en moeite insteekt?

—> Ben je iemand die bereid is om het werk te leveren dat nodig is om in een KORTE TIJD vet te verliezen en af te vallen?

Premium Personal Training is hier om jou te helpen

Wij bieden jou een 28 dagen programma aan, in de vorm van een e-book, met tips en trucs voor je voeding en uitgeschreven trainingsplannen voor in de sportschool. In 28 dagen tijd kan ook jij vet verbranden en snel afvallen, en dan hebben we het niet over 1 kilogram maar MEERDERE kilo’s!

Op elk moment van het jaar kan jij programma volgen. Je valt snel af, je verslindt het vet van je lichaam, je geeft je gezondheid een boost en je zult met meer zelfvertrouwen rondlopen. Klinkt dat niet fantastisch? Maar, snel afvallen? Hoe werkt dat dan?

Wij leggen je alles uit wat je moet doen op het gebied van voeding en hoe jij de nodige aanpassingen moet maken om snel af te vallen. Daarnaast staan de trainingsplannen in het boek uitgeschreven zodat jij die alleen maar hoeft te volgen voor 28 dagen lang.

Maar ik werk allang aan mijn lichaam, waarom zou dit opeens werken?

De gegeven informatie is gebaseerd op wetenschappelijke onderbouwing en jarenlange praktijkervaring. Elk gezonde individu kan dit programma toepassen en een aantal kilogram afvallen, ondanks trainingsniveau.

Er zijn een aantal redenen waarom je huidige programma niet werkt:

1. Gebrek aan de nodige kennis.

Misschien doe je iets maar pas je het niet goed toe? Misschien doe je iets fout op het gebied van fitness of voeding zonder te weten wat je fout doet?

2. Tegenstrijdige informatie in de media.

De nieuwste fitnesstrends zijn mooi maar werken zij allemaal? De kennis uit dit programma zijn gemaakt volgens wetenschappelijke onderbouwing en jarenlange praktijkervaring.

3. Men heeft de verkeerde prioriteiten in het leven.

Investeer jij echt de tijd en moeite die nodig is om snel af te vallen? Let jij ook echt op je voeding en/of trainingen?

Wat maakt dit programma anders dan anderen?

 1. Je kan de kennis direct toepassen!
 2. Duidelijke informatie op het gebied van fitness en (gezonde) voeding.
 3. De mogelijkheid om vragen te stellen via mail via info@premium-personaltraining.nl met antwoord binnen 1 werkdag. Kom je er niet uit? Dan helpen wij jou graag!
 4. De duidelijkheid dat je niet alleen maar elke dag (gezonde) voeding zoals kip, broccoli en rijst hoeft te eten. Wij willen ook dat jij geniet van je voeding.

Hoe moeilijk is het om het programma te volgen? Ik heb namelijk niet gestudeerd voor voeding of training…

Geen zorgen, je hoeft geen diploma in training en voeding te hebben om de informatie te begrijpen. Alle informatie wordt zo gedetailleerd mogelijk uitgelegd zodat iedereen het kan volgen en begrijpen.

Mocht je het alsnog niet begrijpen, dan houd je altijd de mogelijkheid om gratis met ons in contact te komen via info@premium-personaltraining.nl. Daarnaast kunnen zowel mannen als vrouwen het programma volgen.

Wat gaat er allemaal veranderen voor jou?

 • Meer kennis op het gebied van training en voeding;
 • Dagelijks meer energie;
 • Betere prestaties in de sportschool;
 • Meer zelfvertrouwen;
 • Meer variatie in je voeding;
 • En natuurlijk: Snel afvallen!

Wie heeft het programma geschreven?

Het programma is geschreven door Tom Brendel. Tom is, naast een Personal Trainer en Voedingsdeskundige, een professioneel worstelaar en een Men’s Athletic Physique atleet. Met ruim 10+ jaar trainingservaring, heeft hij ook ervaring in de begeleiding van verschillende soorten sporters. Tom heeft zijn theoretische kennis ontwikkelt in zowel binnenlandse opleidingen (waaronder HBO Sport en Bewegen) als buitenlandse opleidingen (Precision Nutrition). Hij is leergierig en breidt graag zijn kennis uit in praktische als theoretische kennis op het gebied van beweging en voeding. Van personen die willen afvallen naar ervaren sporters- en atleten, hij heeft met hen allemaal gewerkt.

Hoeveel kost het programma?

Een betere vraag zou zijn: Wat ben jij bereid om te betalen om binnen 28 dagen snel vet en gewicht af te vallen?

Denk daar eerlijk over na. Trainen samen met een Personal Trainer die een voedingsschema opstelt kan ook gemiddeld € 50 per uur zijn. 2x per week trainen met een Personal Trainer en je bent al € 100,- kwijt per week!

Onthoud wat het programma jou zal aanbieden…

 • Kennis zodat je veel meer leert over voeding en fitness;
 • Het inzicht zelf aanpassingen te maken om vet te blijven verliezen;
 • Uitgeschreven trainingsplannen verspreid over 4 weken;
 • Mogelijkheid om gratis vragen te stellen via e-mail;
 • In een korte tijd een paar kilogram vet verbranden en afvallen.

En dit alles voor… 14,95

Werkt het programma niet? Geld terug!

We garanderen jou dat als je alle kennis toepast, je het voedingsschema goed berekend en aanpast volgens de richtlijnen die gegeven worden, je 1 tot wel 4 kilogram kunt afvallen in 28 dagen tijd wanneer je het boek voor het eerst gebruikt. Lukt dit toch niet en kun je dit aantonen? Dan krijg jij je geld terug voor de aanschaf van het programma.