Succes verhalen

Hieronder volgen de verhalen van personen die met Premium Personal Training hebben samengewerkt naar resultaten!

Philip

“In april 2017 ben ik begonnen bij Tom, ik kende Tom al voordat ik hiermee begon. Normaal ben ik niet zo van de PT aangezien ik naar mijn idee al veel kennis en ervaring heb. Waarom ik dit keer toch gekozen heb voor Tom? Omdat ik weet hoeveel hij geeft om de sport en hoeveel hij heeft moeten doen om dit te bereiken. Ook heb ik zijn eigen resultaten gezien. Daarnaast wilde ik in de best shape of my life komen aangezien ik net 30 was geworden. Dit was voor mij reden genoeg om mij te laten coachen door Tom voor 12 weken.

De eerste week mocht ik meer eten dan normaal. Ik ben namelijk al enige tijd bezig met het zogenaamde cutten. Mijn voeding was namelijk geen probleem. Toch heb ik wat sturing gehad met het inplannen van mijn voeding.

Qua training heb ik wel veel geleerd. De focus lag bij mij heel erg op mind muscle connection.

Ik kreeg elke week een nieuwe training zodat ik elke keer geprikkeld werd. En zo, dat werd ik ook! Mijn trainingen werden voorzien van duidelijke filmpjes en ik kon ieder moment van de dag bij Tom terecht voor vragen. Ik kreeg ook binnen no-time antwoord.

Mijn lichaamsmaten verschillen niet zo met nu en drie maanden geleden. Echter komt dit door mijn vet wat omgeruild is door spieren. Ben lichter en slanker geworden maar tevens gespierder en sterker.

Voor het eerst in mijn leven heb ik een six pack!! En dat terwijl ik ook pizza’s en andere cheat meals heb kunnen eten tijdens het gehele coachingsproces.  

Nu ga ik zelf even stoeien met voeding en een 5×5 stronglift schema. Even een stuk sterker worden. Maar ik ga zeker een keer terugkomen bij Tom aangezien mijn ervaring met Tom onwijs goed is bevallen!”

Marnix

“Al sinds de Premium Personal Training studio geopend is in oktober, train ik gemiddeld 1x per 2 weken bij Tom om mijn technieken te verbeteren en meer uit mijn trainingen te halen. Vervolgens besloot ik een doel te zetten voor mijn vakantie naar Azië: Ik wil met een sixpack op vakantie.

Ik besprak dit doel met Tom en we hadden ongeveer 6 weken om dit doel te realiseren. We gingen direct aan de slag met een voedingsschema en een trainingsplan. Ik trainde 1x per week bij Tom in zijn studio in Amsterdam en deed verder nog eigen trainingen mede met richtlijnen van Tom.

Ook een voedingsschema kreeg ik uitgeschreven van Tom met wekelijks de nodige aanpassingen wanneer dat nodig was. Wekelijks kon ik een maaltijd eten die niet normaal in het schema paste, zoals pizza. Met de richtlijnen van Tom bleef ik gewoon progressie maken. Zo kon ik het voedingsschema makkelijker volhouden.

Het resultaat? 3 kg kwijt en een sixpack! Mijn doel was behaald. Dank je wel voor je hulp, Tom!”

Grace

“I cannot recommend Tom enough!

My husband signed me up for a 6 month program as a Christmas present after I somewhat neglecting myself over the past few years due to being pregnant 3 times within 4 years, having kids, holding a demanding job and general life!

The transformation has not only been physical but also mentally. I thought before starting ‘I don’t have energy for this in my life’ and ‘how would only once a week make a difference?’ But I did have energy and it did make a difference, a huge difference! Tom even coached me while I was traveling from Miami to Denver to Perth & Liverpool. I am now fitter, stronger, more confident and the happiest I have ever been. Oh and I look good to 🙂

I have dropped 13kg & 2 dresses sizes, changed my lifestyle and my relationship with working out & food.

Tom is a great trainer and general life coach, he really invests his time in his clients and offers all the support and drive for them to get results. I would also like to thank Tom for also being my therapist some weeks and I’m sorry for all my moaning.”

Zelko

“Ik ben in april 2018 begonnen met een 12 weken traject bij Tom! De doelstelling was om 6 kilo te verliezen met spierbehoud.

Na een korte intake en metingen konden we aan de slag. Met 93,5 kilo zijn we het proces gestart, na twaalf weken het plan van Tom goed te volgen kan ik met trots zeggen dat ik nu 85,5kg weeg! Het plan van Tom was goed vol te houden omdat hij ook rekening houd met je persoonlijk wensen en smaken en ruimte overlaat voor een cheatmeal op zijn tijd.

Nu het 12 weken traject ten einde is, heeft Tom mij nog een mooi schema meegegeven verder te gaan in het proces! Tom bedankt voor alle hulp, feedback en steun en toeverlaat. Na de zomer gaan we weer verder bouwen.”

Cindy

“Ik was net klaar met een intensieve bootcamp cursus van 8 weken, waarbij bepaalde regels waren opgesteld om snel resultaat te behalen (bijv. eiwitten, koolhydraten en vetten gescheiden houden). Dit was heel erg effectief, maar niet iets wat ik voor altijd zou kunnen/willen volhouden. Dus ik was op zoek naar een eetpatroon dat ik gewoon in mijn dagelijks leven kan toepassen. Toen kwam ik bij Tom terecht. 3 maanden lang Online Coaching, op maat gemaakte eet- en trainingsschema’s. Klinkt helemaal perfect!

Tijdens de 12 weken heb ik verschillende dingen geleerd. Ten eerste om geduld te hebben. We probeerden een eetpatroon te ontwikkelen en dat is niet iets wat je meteen even doet. Ik begon aan de hand van macro’s te eten. Dus je mag zoveel van dit en zoveel van dat, en verder zelf in te vullen hoe je dat dan doet. Dat was wel even wennen, want hoeveel gram koolhydraten is bijv. een boterham? Daarom was het ontzettend fijn dat ik aan het begin een uitgewerkt eetschema kreeg. Hierin kon ik dan al zien hoeveel je van wat mag, zodat het dan ook makkelijker is te vergelijken met ander eten. Die eetschema’s werkten echt super fijn en als ik geen inspiratie had om te eten, kon ik daarop terug vallen.

Verder.. het sporten.. Ik was al gewend om 3x in de week te trainen, en dat werd nu 4 keer in de week. 2 keer bootcamp en 2 keer de uitgeschreven trainingen van Tom. Dat was echt geen probleem, trainen was wel zwaar en uitdagend (ik had aangegeven dat ik uitdaging nodig had, en ja dat was ook echt wel het geval… ). Al met al vond ik alle trainingen heerlijk om te doen (achteraf..) en had ik ook echt het idee dat het nut had (is ook wel erg prettig natuurlijk).

Wat heb ik aan deze 12 weken overgehouden? Ten eerste: je kan voor al je vragen altijd terecht bij Tom. Hij reageert altijd snel en ook als ik boodschappen aan het doen was reageerde hij snel, ideaal! Verder heb ik het idee dat ik een eetpatroon heb opgebouwd dat ik makkelijk zelf in stand kan houden. Ik heb niet het idee dat ik de afgelopen 12 weken heb ge-dieet, ik heb snoepjes gegeten, wijn gedronken. Dus ik was ook wel een beetje bang voor mijn eindmeting, omdat ik het idee had dat ik niet genoeg ‘moeite’ had gedaan. Maar toch 2,4% lichaamsvet kwijt, van 28,7 naar 26,4% en van 65 kg naar 62,7 kg gegaan. Uit de meting bleek dat ik het meeste vet kwijt was in mijn benen!

Ik ben ontzettend blij met alle hulp van Tom, anders had ik denk ik niet dezelfde resultaten als ik nu heb en had ik ook niet op dezelfde prettige manier een eetpatroon kunnen ontwikkelen. Dus als je op zoek bent naar een geduldige coach die je op een hele prettige manier voor op de lange termijn, dan zit je bij Tom goed!”

Dewi

“Voordat ik hulp kreeg van Tom voelde ik me lichamelijk als een zoutzak en onzeker. Ik heb ook een aantal keer vanuit mijzelf geprobeerd om gezonder en bewuster te gaan eten en mijzelf vaker naar de sportschool te sleuren maar na een tijdje begon ik weer terug te vallen naar mijn oude gewoontes.

Ik vond het moeilijk om gevarieerd en gezond te eten omdat ik zelf geen basis kennis had over wat wel of niet goed voor mij was. En op het gebied van sporten had ik nul verstand waardoor ik sporadisch ging. Na het een aantal keer proberen vanuit mijzelf ben ik erachter gekomen dat ik een gestructureerd en gevarieerd schema moest hebben zodat ik onder controle had wat ik at en trainde. Dankzij Tom ben ik in 2016 in 4 maanden tijd 5 kilo’s afgevallen! Door het voeding- en trainingsschema van Tom had ik meer structuur waardoor ik gezonder en bewuster leefde en dat voor mij een heel normaal iets begon te worden. Ik voel me nu zo goed qua lichamelijk en mentaal. Ook in de sportschool gaat het een stuk beter door van 3x in de maand sporten naar 4x in de week sporten. Ik heb totaal geen spijt dat ik die stap ondernomen heb om hulp te vragen aan Tom.

In het geheel vind ik de 24/7 service heel fijn. Tom is oprecht en staat open voor alle vragen op het gebied van sport en voeding zonder dat je jezelf raar voelt. Vooral voor diegene die, zoals ik, er geen verstand van heeft geeft hij duidelijk antwoord en uitleg.

Dankjewel Tom voor je hulp en support!”

Eliza

“Zonder Tom en zijn coaching zou ik nooit het avontuur aan gegaan zijn om meer te gaan eten. Ik heb het hem best lastig gemaakt. Ik ben in twee jaar tijd veel afgevallen, vooral in omvang, door tussen de 1200-1400 kcal per dag te eten en zwaar te gaan trainen. Dit werkte natuurlijk snel en effectief. Of het gezond was, dat was een andere kwestie. Na een tijd begon ik aan te komen. Wel in spier maar leuk was anders, vooral met mijn lengte en gewicht. Tom heeft me over de rand geduwd om weer op te gaan hogen met mijn caloriebehoefte. Iets wat erg eng is, vooral als je doel afvallen is. Ik wist namelijk dat ik dus eerst zal aankomen, dat is normaal. Toch met veel moeite gedaan en Tom hielp me daar goed bij. Dankzij hem ben ik ook achter mijn noten intolerantie gekomen. Langzamerhand bouwde we af met de calorie inname, van 2200 naar 1710 calorieën, alles geleidelijk aan natuurlijk. Iets wat veel gezonder is dan elke dag 1200 binnen te krijgen. Ook mijn gewicht begint langzaam af te nemen, maar dit allemaal zonder hongergevoel en met snacken. Lang leve flexibel diëten en intermittent fasting.

Super tevreden en dan heb ik het niet eens gehad over zijn effectieve manier van trainen gehad. Wat heb ik het leuk met het trainingsschema en wat is het toch zwaar. Iets wat ik zelf erg fijn vind om aan te voelen is die zwaarte. Ik heb nog nooit op zo een effectieve manier spiergroepen getraind, elk moment is zwaar, maar het daagt je tegelijkertijd zo erg uit. Je kan het namelijk niet overhaasten.

Zijn betrokkenheid en de stok achter de deur houd mij op het goede spoor, naast zijn bereikbaarheid! Dank je wel, Tom! Zonder jou had ik het nooit aangedurfd!”

Narjis

In 4 maanden tijd ben ik van circa 56 kg naar 51 kg gegaan met een combinatie van powerliften en droogtrainen. Ik ben erg tevreden over het persoonlijke contact via WhatsApp dat vrijwel dagelijks mocht. Ook waren er veel cheat momenten mogelijk wat het proces niet echt in de weg zat. Daar was ik nogal verbaasd over omdat ik in het begin echt bang was dat ik constant clean moest eten.

Al met al ben ik dus blij met het resultaat wat Tom mij heeft kunnen gegeven en wat mogelijk was in combinatie met powerlifting, want powerlifting vereist kracht en dus ook eten. Het maximum heb ik eruit kunnen halen met Tom’s hulp. Ik ga nu elders weer verder met de combinatie powerlifting en voeding omdat het een andere tak van sport is dan gewoon fitness en droogtrainen/bulken.

Daarnaast is Voedingsbegeleiding gehad hebben van een professioneel worstelaar ook iets wat niet veel mensen kunnen zeggen en daar ben ik ook tevreden over.