Succes verhalen

Hieronder volgen de verhalen van personen die met Premium Personal Training hebben samengewerkt naar resultaten!

Philip

“In april 2017 ben ik begonnen bij Tom, ik kende Tom al voordat ik hiermee begon. Normaal ben ik niet zo van de PT aangezien ik naar mijn idee al veel kennis en ervaring heb. Waarom ik dit keer toch gekozen heb voor Tom? Omdat ik weet hoeveel hij geeft om de sport en hoeveel hij heeft moeten doen om dit te bereiken. Ook heb ik zijn eigen resultaten gezien. Daarnaast wilde ik in de best shape of my life komen aangezien ik net 30 was geworden. Dit was voor mij reden genoeg om mij te laten coachen door Tom voor 12 weken.

De eerste week mocht ik meer eten dan normaal. Ik ben namelijk al enige tijd bezig met het zogenaamde cutten. Mijn voeding was namelijk geen probleem. Toch heb ik wat sturing gehad met het inplannen van mijn voeding.

Qua training heb ik wel veel geleerd. De focus lag bij mij heel erg op mind muscle connection.

Ik kreeg elke week een nieuwe training zodat ik elke keer geprikkeld werd. En zo, dat werd ik ook! Mijn trainingen werden voorzien van duidelijke filmpjes en ik kon ieder moment van de dag bij Tom terecht voor vragen. Ik kreeg ook binnen no-time antwoord.

Mijn lichaamsmaten verschillen niet zo met nu en drie maanden geleden. Echter komt dit door mijn vet wat omgeruild is door spieren. Ben lichter en slanker geworden maar tevens gespierder en sterker.

Voor het eerst in mijn leven heb ik een six pack!! En dat terwijl ik ook pizza’s en andere cheat meals heb kunnen eten tijdens het gehele coachingsproces.  

Nu ga ik zelf even stoeien met voeding en een 5×5 stronglift schema. Even een stuk sterker worden. Maar ik ga zeker een keer terugkomen bij Tom aangezien mijn ervaring met Tom onwijs goed is bevallen!”

Je eigen succesverhaal starten? Geef je op voor een GRATIS proefles

Marnix Personal Training succesverhaal Premium Personal Training

Marnix

“Al sinds de Premium Personal Training studio geopend is in oktober, train ik gemiddeld 1x per 2 weken bij Tom om mijn technieken te verbeteren en meer uit mijn trainingen te halen. Vervolgens besloot ik een doel te zetten voor mijn vakantie naar Azië: Ik wil met een sixpack op vakantie.

Ik besprak dit doel met Tom en we hadden ongeveer 6 weken om dit doel te realiseren. We gingen direct aan de slag met een voedingsschema en een trainingsplan. Ik trainde 1x per week bij Tom in zijn studio in Amsterdam en deed verder nog eigen trainingen mede met richtlijnen van Tom.

Ook een voedingsschema kreeg ik uitgeschreven van Tom met wekelijks de nodige aanpassingen wanneer dat nodig was. Wekelijks kon ik een maaltijd eten die niet normaal in het schema paste, zoals pizza. Met de richtlijnen van Tom bleef ik gewoon progressie maken. Zo kon ik het voedingsschema makkelijker volhouden.

Het resultaat? 3 kg kwijt en een sixpack! Mijn doel was behaald. Dank je wel voor je hulp, Tom!”

Grace

“I cannot recommend Tom enough!

My husband signed me up for a 6 month program as a Christmas present after I somewhat neglecting myself over the past few years due to being pregnant 3 times within 4 years, having kids, holding a demanding job and general life!

The transformation has not only been physical but also mentally. I thought before starting ‘I don’t have energy for this in my life’ and ‘how would only once a week make a difference?’ But I did have energy and it did make a difference, a huge difference! Tom even coached me while I was traveling from Miami to Denver to Perth & Liverpool. I am now fitter, stronger, more confident and the happiest I have ever been. Oh and I look good to 🙂

I have dropped 13kg & 2 dresses sizes, changed my lifestyle and my relationship with working out & food.

Tom is a great trainer and general life coach, he really invests his time in his clients and offers all the support and drive for them to get results. I would also like to thank Tom for also being my therapist some weeks and I’m sorry for all my moaning.”

Je eigen succesverhaal starten? Geef je op voor een GRATIS proefles

Zelko

“Ik ben in april 2018 begonnen met een 12 weken traject bij Tom! De doelstelling was om 6 kilo te verliezen met spierbehoud.

Na een korte intake en metingen konden we aan de slag. Met 93,5 kilo zijn we het proces gestart, na twaalf weken het plan van Tom goed te volgen kan ik met trots zeggen dat ik nu 85,5kg weeg! Het plan van Tom was goed vol te houden omdat hij ook rekening houd met je persoonlijk wensen en smaken en ruimte overlaat voor een cheatmeal op zijn tijd.

Nu het 12 weken traject ten einde is, heeft Tom mij nog een mooi schema meegegeven verder te gaan in het proces! Tom bedankt voor alle hulp, feedback en steun en toeverlaat. Na de zomer gaan we weer verder bouwen.”

Cindy

“Ik was net klaar met een intensieve bootcamp cursus van 8 weken, waarbij bepaalde regels waren opgesteld om snel resultaat te behalen (bijv. eiwitten, koolhydraten en vetten gescheiden houden). Dit was heel erg effectief, maar niet iets wat ik voor altijd zou kunnen/willen volhouden. Dus ik was op zoek naar een eetpatroon dat ik gewoon in mijn dagelijks leven kan toepassen. Toen kwam ik bij Tom terecht. 3 maanden lang Online Coaching, op maat gemaakte eet- en trainingsschema’s. Klinkt helemaal perfect!

Tijdens de 12 weken heb ik verschillende dingen geleerd. Ten eerste om geduld te hebben. We probeerden een eetpatroon te ontwikkelen en dat is niet iets wat je meteen even doet. Ik begon aan de hand van macro’s te eten. Dus je mag zoveel van dit en zoveel van dat, en verder zelf in te vullen hoe je dat dan doet. Dat was wel even wennen, want hoeveel gram koolhydraten is bijv. een boterham? Daarom was het ontzettend fijn dat ik aan het begin een uitgewerkt eetschema kreeg. Hierin kon ik dan al zien hoeveel je van wat mag, zodat het dan ook makkelijker is te vergelijken met ander eten. Die eetschema’s werkten echt super fijn en als ik geen inspiratie had om te eten, kon ik daarop terug vallen.

Verder.. het sporten.. Ik was al gewend om 3x in de week te trainen, en dat werd nu 4 keer in de week. 2 keer bootcamp en 2 keer de uitgeschreven trainingen van Tom. Dat was echt geen probleem, trainen was wel zwaar en uitdagend (ik had aangegeven dat ik uitdaging nodig had, en ja dat was ook echt wel het geval… ). Al met al vond ik alle trainingen heerlijk om te doen (achteraf..) en had ik ook echt het idee dat het nut had (is ook wel erg prettig natuurlijk).

Wat heb ik aan deze 12 weken overgehouden? Ten eerste: je kan voor al je vragen altijd terecht bij Tom. Hij reageert altijd snel en ook als ik boodschappen aan het doen was reageerde hij snel, ideaal! Verder heb ik het idee dat ik een eetpatroon heb opgebouwd dat ik makkelijk zelf in stand kan houden. Ik heb niet het idee dat ik de afgelopen 12 weken heb ge-dieet, ik heb snoepjes gegeten, wijn gedronken. Dus ik was ook wel een beetje bang voor mijn eindmeting, omdat ik het idee had dat ik niet genoeg ‘moeite’ had gedaan. Maar toch 2,4% lichaamsvet kwijt, van 28,7 naar 26,4% en van 65 kg naar 62,7 kg gegaan. Uit de meting bleek dat ik het meeste vet kwijt was in mijn benen!

Ik ben ontzettend blij met alle hulp van Tom, anders had ik denk ik niet dezelfde resultaten als ik nu heb en had ik ook niet op dezelfde prettige manier een eetpatroon kunnen ontwikkelen. Dus als je op zoek bent naar een geduldige coach die je op een hele prettige manier voor op de lange termijn, dan zit je bij Tom goed!”

Je eigen succesverhaal starten? Geef je op voor een GRATIS proefles

Vera

“Met hulp van Tom is het mij gelukt om in 4 maanden 6,4 kg af te vallen (van 71,2 naar 64,8 kg).

Na mijn heerlijke zomervakantie was bij thuiskomst dan toch echt wel de grens qua gewicht bereikt, of eigenlijk zelfs al overschreden. Ik woog inmiddels 71,2 kg. Deze stijgende lijn moest stoppen!

Al diverse keren eerder heb ik halfslachtige pogingen tot afvallen gedaan waarbij ik altijd veel te enthousiast begon met calorieën minderen, want ik wilde nou eenmaal snel resultaat. Uiteindelijk resulteerde dit in gigantische vreetkicks, waarbij ik versteld stond van de hoeveelheid voedsel die ik tot mij kon nemen. Daarbij mijn vooruitgang van die week tenietdoend.

Op aanraden van mijn man heb ik deze keer Tom om hulp gevraagd. Tom hielp mij om te eten volgens een gezond voedingsschema, waarbij ook mogelijkheid was tot variatie. Tevens kon mijn alom geliefde broodje Nutella chocopasta gewoon dagelijks genuttigd blijven worden, plus elke week pizza!

Wat betreft het sporten had Tom voor mij 4 dagen per week ingepland. Ik kreeg een heel persoonlijk trainingsschema van hem, waarin geluisterd was naar mijn persoonlijke voorkeuren.

Hier stond Tom verder ook heel flexibel in, want toen ik merkte dat 4 dagen trainen niet haalbaar was voor mij, vond hij het geen probleem als ik de trainingen voor die week aanpaste naar wat wel haalbaar was voor mij.

Na 3 maanden begon het voedingsschema mij wat op te breken, ik vond het toch wel erg veel kip per dag (Ik kreeg meer variatiemogelijkheden aangeboden, maar ben niet zo’n makkelijke eter). Ik stelde voor om over te gaan op intermittent fasting en Tom ging flexibel in dit voorstel mee.

Tom moedigde me aan en bleef altijd positief, ook wanneer ik momenten had waarop ik gedemotiveerd was om door te gaan met mijn traject of een kleine meltdown had op het gebied van chocola en koekjes. Tom was altijd bereikbaar via mail of Whatsapp, dacht met me mee, paste mijn plan aan en gaf mij uitleg, tips en adviezen.

Hoewel ik al aardig wat kennis van zowel voeding als ook van sport had voor ik Tom benaderde, ben ik toch erg blij geweest dat ik Tom om hulp heb gevraagd. Hij was echt mijn stok achter de deur, want iedere week moest de voortgang doorgegeven worden! Ook vond ik het gewoon super om niet zelf na te hoeven denken over mijn intake van macro’s en mijn calorieën, als ook over de invulling van mijn sportschema’s.. heerlijk!

Tom, bedankt voor alles. Je bent een topper!”