SUMMER FIT CHALLENGE

3 Maanden GRATIS Online Coaching voor de zomer!

START MAANDAG 17 APRIL 2017
SUMMER FIT CHALLENGE
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Heb jij een drukke leefstijl maar wil jij toch een fitter en gezonder lichaam voor de zomer? Heb je wel de motivatie om doelgericht te trainen en eten maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Hierbij wilt Premium Personal Training jou helpen! En dat zelfs GRATIS!

Premium Personal Training biedt 3 maanden Online Coaching aan in ruil voor jouw hulp. Premium Personal Training wilt jou helpen om gezonder te leven en je doelen te bereiken terwijl jij Premium Personal Training helpt. Hoe dat zo? Premium Personal Training zoekt namelijk personen met een drukke leefstijl, denk aan een fulltime baan en/of kinderen, die gezonder willen leven met behulp van Premium Personal Training en over hun ervaringen willen schrijven.

Voorwaarden van de Summer Fit Challenge

  • Voor deze Challenge is het nodig om lid te zijn van een sportschool.
  • Wij houden rekening met jouw privé leefstijl. Je zal niet urenlang zwoegen in de sportschool. Toch vragen wij om minimaal 3 keer per week beschikbaar te zijn voor trainingssessies van minimaal 25 tot maximaal 75 minuten.
  • Je bezit een Facebook pagina zodat jij toegevoegd kan worden aan een privé Facebook waarin het meeste contact en uitleg zal plaats vinden.
  • Je krijgt wekelijks macro’s toegeschreven aan de hand van jouw wekelijkse resultaten en een trainingsschema. Macro’s staan voor macronutriënten, ook wel eiwitten, vetten en koolhydraten. Wij houden rekening met alle privé factoren maar het is aan jou om 90% van het proces de macronutriënten aan te houden. Hiervoor hou je dus zelf je voeding bij. Er zal een bonusoptie aangeboden worden om een voedingsschema aan te schaffen zodat je doelgericht kunt eten.
  • Men stelt 2 doelen op tijdens het proces. Dit kan op het gebied van vetverlies of gewichtsverlies zijn. Vet zal in percentages zijn en gewichtsverlies in kilogram en/of centimeters in omvang. Het eerste doel is jouw (realistische) hoofddoel. Dit doel, in samenspraak met de coach van Premium Personal Training, stel jij vast. Daarnaast stel jij een minimaal doel op. Dit minimale doel is wat jij op zijn minst wilt halen binnen de 3 maanden van de Summer Fit Challenge. Een voorbeeld van een hoofddoel kan zijn om 6 kilogram af te vallen binnen 3 maanden. Een minimaal doel zou dan zijn om minimaal 2 kilogram af te vallen binnen 3 maanden.
  • Wanneer het proces klaar is, dan schrijf je een recensie met (voor)naam met toestemming voor gebruik van progressie foto’s. In de foto mag het gezicht weggelaten worden.
  • Vooraf betaal jij een borg van €100,-. Dit is een borg die jij terug krijgt wanneer jij aan bovenstaande voorwaarden voldoet. Men krijgt het geld niet terug wanneer men niet aan bovenstaande voorwaarden voldoet of besluit om te stoppen met het programma.
  • Ook krijgt men het geld terug wanneer men kan bewijzen dat zij alles gedaan hebben van het programma en het minimale doel niet behaald hebben.
  • Zie ook de Algemene voorwaarden van Premium Personal Training. Wanneer je meedoet aan de Summer Fit Challenge, dan ga je ook akkoord met de Algemene Voorwaarden.

Succesverhaal van Dewi

“Voordat ik hulp kreeg van Tom voelde ik me lichamelijk als een zoutzak en onzeker. Ik heb ook een aantal keer vanuit mijzelf geprobeerd om gezonder en bewuster te gaan eten en mijzelf vaker naar de sportschool te sleuren maar na een tijdje begon ik weer terug te vallen naar mijn oude gewoontes.

Ik vond het moeilijk om gevarieerd en gezond te eten omdat ik zelf geen basis kennis had over wat wel of niet goed voor mij was. En op het gebied van sporten had ik nul verstand waardoor ik sporadisch ging. Na het een aantal keer proberen vanuit mijzelf ben ik erachter gekomen dat ik een gestructureerd en gevarieerd schema moest hebben zodat ik onder controle had wat ik at en trainde. Dankzij Tom ben ik in 2016 in 4 maanden tijd 5 kilo’s afgevallen! Door het voeding- en trainingsschema van Tom had ik meer structuur waardoor ik gezonder en bewuster leefde en dat voor mij een heel normaal iets begon te worden. Ik voel me nu zo goed qua lichamelijk en mentaal. Ook in de sportschool gaat het een stuk beter door van 3x in de maand sporten naar 4x in de week sporten. Ik heb totaal geen spijt dat ik die stap ondernomen heb om hulp te vragen aan Tom.

In het geheel vind ik de 24/7 service heel fijn. Tom is oprecht en staat open voor alle vragen op het gebied van sport en voeding zonder dat je jezelf raar voelt. Vooral voor diegene die, zoals ik, er geen verstand van heeft geeft hij duidelijk antwoord en uitleg.

Dankjewel Tom voor je hulp en support!”

Wie geeft de coaching?

Jouw coach zal Tom Brendel zijn. Tom is, naast een Personal Trainer en Voedingsdeskundige, een professioneel worstelaar en een Men’s Athletic Physique atleet. Met ruim 10+ jaar trainingservaring, heeft hij ook ervaring in de begeleiding van verschillende soorten sporters. Tom heeft zijn theoretische kennis ontwikkelt in zowel binnenlandse opleidingen (waaronder HBO Sport en Bewegen) als buitenlandse opleidingen (Precision Nutrition). Hij is leergierig en breidt graag zijn kennis uit in praktische als theoretische kennis op het gebied van beweging en voeding. Van personen die willen afvallen naar ervaren sporters/atleten, hij heeft met hen allemaal gewerkt.