6 Week Motivation Boost Program

Je doelen waarmaken, en nu echt! Met de zomer in gedachten wil jij het echt anders doen maar toch lukt het niet. De kilo’s blijven er het gehele jaar aan hangen en in de zomer baal je. Kortom, die motivatiedip staat altijd weer voor de deur en deze keer gaan wij die samen voorgoed buiten de deur houden.

 

Wanneer is dit programma voor jou?:

Ook deze maand kan jij meedoen met dit succesprogramma. Iedere maand geven we maar 4 plekken weg en vol is dan ook echt vol.

Wat klanten zeggen over Premium Personal Training

Oog voor detail

Onze trainers letten op je uitvoering en helpen je die te verbeteren.

Effectief Programma

Wij blijven je motiveren het beste uit jezelf te halen.

Anti-Fabel beleid

Geen Instagram oefeningen – Je krijgt alleen de meest effectieve oefeningen

5 sterren tevredenheid

Met meer dan 60 reviews in Google een 100% score

Hoe ziet het programma eruit?

Zoals altijd krijg jij een intake zodat wij precies weten wat jij in gedachten hebt. Wij zijn er voor je om eerlijke doelstellingen neer te zetten. Ze moeten wel haalbaar zijn. Daarna doen we een movement screening zodat we weten hoe jij beweegt en welke oefeningen bij jouw lijf passen. Eenmaal de basis gezet en dan ben jij klaar om te starten in jouw 6 weken traject. Je traint 3x per week en altijd onder het toeziend oog van een personal trainer. 

Dit is wat je in ieder geval NIET krijgt:

 • Een overvolle sportschool;
 • Schreeuwende trainers; 
 • Een standaard schema.

 

Een beetje kieskeurig zijn is niet erg! Daarom trainen wij niet iedereen in onze gym. Wij vinden trainen zonder ego erg belangrijk en ons oordeel laten we buiten de PT studio. Premium Personal Training is een laagdrempelige plek in IJburg voor iedereen met een doelstelling.

Wat krijg jij WEL?

  • Uitgebreide intake;
  • 12 Personal Training sessies;
  • 6 Small Group Training sessies met maximaal 5 deelnemers;
  • Betrokken en gepassioneerde personal trainers die je helpen;
  • Privacy; 
  • Een plek waar jij je welkom voelt;
  • Een evaluatie van je proces.
Wat kost het programma?

Het programma kost €478,- voor 6 weken met meet- en voelbaar resultaat. Liever in 2 termijnen betalen? Ook dat is mogelijk.

Hoe gaat het in zijn werk?

Formulier ingevuld? Dan neemt één van onze personal trainers contact met jou op. Wij beantwoorden al je openstaande vragen en nodigen je uit voor een persoonlijke intake. In de intake ronden wij ook je aanmelding af zodat jij zo snel mogelijk kunt starten! Wij doen een beginmeting tijdens onze intake en na 6 weken krijg jij een eindmeting met een eindevaluatie.
  Privacy Policy Premium Personal Training
  Ik ga akkoord met de privacy bepalingen