DUO Training in IJburg

Train jij graag samen met je partner, collega, vriend of vriendin? Probeer dan eens DUO Training bij Premium Personal Training! Behaal samen je doelen onder begeleiding van een Personal Trainer.

 

Waarom DUO Training?

Train samen met een DUO partner en behaal samen je doelen. Met zijn tweeën trainen is gezellig, je hebt de verantwoording naar elkaar om te gaan trainen en jullie delen samen de kosten van een personal training sessie. 

Bij de kennismaking bespreken jullie allebei jullie eigen trainingsdoelen met een personal trainer. Hij of zij maakt dan een trainingsprogramma waarmee jullie allebei jullie doelen kunnen halen.

Wij van Premium Personal Training hebben als passie om onze cliënten te helpen bij het behalen van hun fysieke (en ook mentale) doelen. Wij geloven in een mooie balans tussen sport, gezondheid en leefstijl.

Vrijblijvend DUO Training uitproberen? Neem dan contact op en maak samen een afspraak voor een GRATIS proefles bij Premium Personal Training.

Wat klanten zeggen over Premium Personal Training

Persoonlijke begeleiding

Jullie worden tijdens de gehele training begeleid. Alle oefeningen worden voorgedaan en uitgelegd.

Doelgericht

Stel vooraf doelen op met de Personal trainer aan de hand van een intakeformulier en werk samen aan jullie doelen met een persoonlijk trainingsplan.

Privacy

Men traint altijd op afspraak. Dus geen overvolle sportschool, maar alle ruimte voor jullie.

24 uur Contact

Jullie hebben de mogelijkheid om elke dag contact te hebben met jouw personal trainer. Hebben jullie vragen? WhatsApp of e-mail de trainer!

Check je Voeding

Hoe zitten jullie momenteel met jullie voeding? Dit kunnen jullie te allen tijden bespreken en aanpassen met jouw coach voor optimaal resultaat.

Wat biedt Premium Personal Training nog meer?

Beweging is zeer belangrijk voor het verbranden van vet, sterkere spieren en een gezondere leefstijl. Toch kun je een plateau bereiken met alleen beweging. Ook bij Premium Personal Training helpen wij jou dit te vermijden.

Dankzij deskundige begeleiding kun jij voedingsadviezen, volledige trainingsschema’s en/of Online Coaching aanvragen. Alles is onderbouwd met de laatste, wetenschappelijke kennis om je verder te helpen in je resultaten en een gezondere leefstijl.

Wij zijn 7 dagen per week geopend waardoor jij de hele week – op afspraak – kunt sporten.

Waar Is Premium Personal Training te vinden?

Onze PT studio is te vinden op Joris Ivensplein 112, 1087 BP te Amsterdam IJburg. Vanaf de A10 ben je bij de studio binnen 3 minuten. Parkeren voor de deur is mogelijk (Gratis voor 09:00 uur en na 19:00 uur).