Over ons

Maak kennis met de personal trainers en trainster van Premium Personal Training.

 

Wie is Tom?

Tom is een Personal Trainer en Voedingsdeskundige, en de eigenaar van Premium Personal Training. Van sport is hij een professioneel worstelaar en heeft hij ervaring in Men’s Physique wedstrijden. Met ruim 10+ jaar trainingservaring, heeft hij ook ervaring in de begeleiding van verschillende soorten sporters.

Tom heeft zijn theoretische kennis ontwikkeld in zowel binnenlandse opleidingen (waaronder HBO Sport en Bewegen) als buitenlandse opleidingen (Precision Nutrition). Hij is leergierig en breidt graag zijn kennis uit in praktische en theoretische kennis op het gebied van beweging en voeding.

Tom zijn specialisme ligt in het helpen van mensen die willen afvallen, maar kan zich aanpassen aan ieder gewenst doel.

Wie is Barry?

Barry komt oorspronkelijk uit Haarlem en sinds een aantal jaar woonachtig in Heemstede. Nu 31 jaar oud, maar zijn liefde voor sport is al vroeg begonnen; als kind zat hij op jonge leeftijd op turnen en voetbal. Later veranderde dit in voetbal, kickboxen en bodyweight training (fitness).

Na jaren van (persoonlijke) ervaring opdoen binnen de sporten heeft hij uiteindelijk de stap gezet om zijn certificering professioneel te halen als Personal Trainer. Wees gerust dat je in goede handen bent!

Wie is Niké?

Niké is onze vrouwelijke personal trainster. Zij geeft Personal Training bij ons aan meerdere vrouwen én mannen. Ze is bedreven en stelt haar cliënten volledig centraal.

Daarnaast heeft ze ook een fijne persoonlijkheid waardoor haar trainingen leuker en persoonlijker worden. Benieuwd naar een training met Niké? Neem dan direct contact met ons op.