Personal Training in Ijburg

Bij Premium Personal Training sta jij centraal. Wij weten dat iedereen uniek is en daarom bieden wij personal training op maat aan. Je krijgt begeleiding van een gecertificeerde en professionele personal trainer en de trainer kan een man of vrouw zijn, die keuze is volledig aan jou.

Een keer Personal training proberen? Neem dan contact op voor een gratis proeftraining.

 

Waarom Personal Training?

Lees vooral verder als jij je in de volgende punten herkend:

Wij van Premium Personal Training willen je daarbij helpen. Wij hebben als passie om onze cliënten te helpen bij het behalen van hun fysieke (en ook mentale) doelen. Wij geloven in een mooie balans tussen sport, gezondheid en leefstijl.

De personal trainingen vinden plaats in een exclusieve Personal Training studio en gaan op afspraak, dus je traint altijd in alle privacy. Geen last meer van overvolle sportscholen, maar een trainingsruimte voor jou alleen en met voldoende afstand.

Het begin van Personal Training

We bepalen je wensen en doelen door het invullen van een uitgebreide intakeformulier. Zo kunnen we gezamenlijk een persoonlijk trainingsplan bespreken om geleidelijk en met resultaat naar je doelen toe te werken.

Vrijblijvend Personal Training uitproberen? Neem dan contact op en maak je afspraak voor een GRATIS proefles bij Premium Personal Training.

Personal Training bij Premium Personal Training? Bekijk deze video

Persoonlijke begeleiding

Je wordt tijdens de gehele training begeleid. Alle oefeningen worden voorgedaan en uitgelegd.

Doelgericht

Stel vooraf doelen op met de Personal Trainer aan de hand van een intakeformulier en werk aan je doelen met een persoonlijk trainingsplan.

Privacy

Men traint altijd op afspraak. Dus geen overvolle sportschool, maar alle ruimte voor jou alleen.

24 uur Contact

Je hebt de mogelijkheid om elke dag contact te hebben met jouw personal trainer.

Heb je vragen? WhatsApp of e-mail de trainer!

Track je Voeding

Via de Fitsociety app op je telefoon kun jij je voedingsschema’s bijhouden en te allen tijden bespreken en aanpassen met jouw coach voor optimaal resultaat.

Krijg de begeleiding die jij zoekt bij Premium Personal Training

Wat biedt Premium Personal Training nog meer?

Natuurlijk uitdagende Personal Trainingen, die op maat zijn samengesteld en naadloos passen op jouw niveau. Echter weten wij ook dat een gezonde leefstijl niet alleen trainen is. Daarom krijg je, naast onze deskundige begeleiding, voedingsadviezen en volledige trainingsschema’s zodat je ook buiten de Personal Training studio structureel aan je gezondheid kunt werken.

Wij zijn 7 dagen per week geopend zodat jij de hele week (op afspraak) een personal training kunt inplannen.

Daarbovenop train je in een moderne en luxe Personal Training studio. We hebben ook een bovenverdieping waardoor je volledig privé en zonder pottenkijkers traint.

Waar is Premium Personal Training te vinden?

Onze PT studio is te vinden op Joris Ivensplein 112, 1087 BP te Amsterdam IJburg. Vanaf de A10 ben je bij de studio binnen 3 minuten. Parkeren voor de deur is mogelijk (Gratis parkeren op zondag en op andere dagen voor 09:00 uur en na 19:00 uur).

Wat leden zeggen over Premium Personal Training