Premium Personal
Training IJburg

Voor iedereen die geen genoegen neemt met standaard personal training is er Premium Personal Training.

Amsterdam IJburg personal trainer

Waarom Premium Personal Training IJburg?

Persoonlijke begeleiding

Onze passie is om jou te helpen je fysieke en mentale doelen te bereiken, en dat is waar we voor staan. We geloven sterk in de perfecte balans tussen sport, gezondheid en levensstijl.

Onze personal trainingen vinden plaats in onze private studio, waar privacy en persoonlijke aandacht centraal staan. Je wordt tijdens elke training nauwlettend begeleid, met duidelijke uitleg en demonstratie van alle oefeningen.

De trainingen vinden altijd plaats op afspraak, zodat jij alle ruimte hebt om op jouw eigen tempo en in alle rust te trainen.

Wat ons onderscheidt, is dat je 24 uur per dag contact kunt hebben met jouw personal trainer. Heb je vragen? Stuur gewoon een WhatsApp-bericht of een e-mail, en wij staan voor je klaar. 

We nemen niet alleen de training, maar ook jouw voeding serieus. Bespreek en pas je voedingspatroon aan met jouw coach voor optimaal resultaat.

Full Body workout met personal trainer in Amsterdam, IJburg
Samen of individueel sporten

Samen werken aan een gezonde levensstijl

Onze personal trainers zijn opgeleid om jouw resultaat te laten behalen middels de hoogste standaarden van personal training. Naast begeleiding op het gebied van training richten we ons ook op voedingscoaching en leefstijlcoaching.

Of je nu wil afvallen of juist meer in shape wil komen. Dit zorgt niet alleen voor jouw gewenste resultaat op korte termijn, maar helpt je dit ook vol te houden op lange termijn.

Vrijblijvend ervaren

Voordat je van start gaat met je personal training traject, starten we met een uitgebreide intake. We kijken hoe je beweegt en wat je huidige eet-, beweeg- en gedragspatronen zijn. Samen met je personal trainer stel je een beginsituatie vast.

Dit mag je verwachten wanneer je start met Premium Personal Training:

Proefles personal training Amsterdam, IJburg

Zij gingen je voor

Lees de ervaringen en resultaten van mensen zoals jij die door middel van personal training hun fitnessdoelen hebben bereikt, van beginners tot doorgewinterde sporters. Ontdek hoe onze begeleiding en trainingen iedereen helpen om fitter te worden of gewoon lekker te sporten.

Jouw personal trainer in IJburg (2)

Laat onze personal trainers in IJburg, Amsterdam jou helpen je doel te behalen!

Sinds 2017 hebben we al honderden mensen zoals jij geholpen. Onze belofte aan jou is simpel: als resultaatgerichte personal trainer in IJburg ontwikkelen wij samen met jou een programma waarin jouw doelstellingen centraal staan. 

Wij laten je deze doelstellingen op een verantwoorde én blijvende manier behalen door middel van persoonlijke begeleiding.

Waarom Premium Personal Training?

Onze passie ligt in het helpen van jou bij het verwezenlijken van zowel je fysieke als mentale doelen. Wij begrijpen dat jij streeft naar een harmonieuze balans tussen sport, gezondheid en levensstijl.

Niet sportschoolerig.

Wel trainen in een private studio.​

Train volledig privé in onze moderne en luxe personal training studio in IJburg. Geen pottenkijkers.

Geen standaard training.​

Wel Premium begeleiding.

Onze personal trainers hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen zoals jij.
Personal trainer helpt je bij gezonde leefstijl

Wel resultaatgericht.​

Zowel fysiek als mentaal.​

Wij begeleiden jou d.m.v. de juiste balans tussen training, voeding en leefstijl.

Veelgestelde vragen over personal training

Ontdek snel antwoorden op de meest gestelde vragen hieronder:

Bij Premium Personal Training IJburg bieden we professionele begeleiding met tarieven die zijn afgestemd op jouw individuele trainingsplan.

Onze tarieven weerspiegelen de kwaliteit en personalisatie van onze service, van krachttraining tot online coaching en alles daartussenin. Voor specifieke prijsinformatie, neem hier contact met ons op.

Absoluut, we hebben ook een vrouwelijke personal trainer! Of je nu voorkeur hebt voor een mannelijke of vrouwelijke trainer, bij ons vind je een breed scala aan gecertificeerde trainers om je te helpen bij het behalen van jouw fitnessdoelen.

Wij matchen je met de coach die het beste past bij jouw wensen en behoeften. Plan hier een gratis proefles in.

Verwacht bij ons een volledig op maat gemaakt trainingsplan, gericht op jouw unieke behoeften. Dit kan variëren van het verbeteren van je conditie en kracht tot specifieke sporttraining, afvallen of cardio.

Onze personal trainers zullen je motiveren en coachen, zodat je progressie maakt en de beste versie van jezelf wordt.

Ook bieden we coaching op het gebied van een gezonde leefstijl en voeding voor optimaal resultaat. Hierom durven we de garantie te bieden dat je binnen drie maanden significant resultaat voelt én ziet.

Onze studio in Amsterdam IJburg is flexibel inzetbaar voor jouw schema. We begrijpen dat iedereen een ander ritme heeft, dus we bieden lessen en trainingen aan die passen bij jouw leven, van vroege ochtenden tot late avonden.

Laat ons weten wat voor jou werkt en we vinden samen een geschikt moment.

Staat jouw vraag hier niet tussen? Neem dan contact met ons op!