Personal Training

Geïnteresseerd in Personal Training? Ervaar dan gratis en vrijblijvend Personal Training onder begeleiding van een ervaren en gecertificeerde Personal Trainer in Amsterdam IJburg door je in te schrijven voor een proefles.

 

Waarom Personal Training?

Lees vooral verder als jij je in de volgende punten herkend:

Wij van Premium Personal Training willen je daarbij helpen. Wij hebben als passie om onze cliënten te helpen bij het behalen van hun fysieke (en ook mentale) doelen. Wij geloven in een mooie balans tussen sport, gezondheid en leefstijl.

De personal trainingen vinden plaats in een exclusieve Personal Training studio en gaan op afspraak, dus je traint altijd in alle privacy. Geen last meer van overvolle sportscholen, maar een trainingsruimte voor jou alleen en met voldoende afstand.

Het begin van Personal Training

We bepalen je wensen en doelen door het invullen van een uitgebreide intakeformulier. Zo kunnen we gezamenlijk een persoonlijk trainingsplan bespreken om geleidelijk en met resultaat naar je doelen toe te werken.

Vrijblijvend Personal Training uitproberen? Neem dan contact op en maak je afspraak voor een GRATIS proefles bij Premium Personal Training.

Persoonlijke begeleiding

Je wordt tijdens de gehele training begeleid. Alle oefeningen worden voorgedaan en uitgelegd.

Doelgericht

Stel vooraf doelen op met de Personal Trainer aan de hand van een intakeformulier en werk aan je doelen met een persoonlijk trainingsplan.

Privacy

Men traint altijd op afspraak. Dus geen overvolle sportschool, maar alle ruimte voor jou alleen.

24 uur Contact

Je hebt de mogelijkheid om elke dag contact te hebben met jouw personal trainer.

Heb je vragen? WhatsApp of e-mail de trainer!

Track je Voeding

Via de Fitsociety app op je telefoon kun jij je voedingsschema’s bijhouden en te allen tijden bespreken en aanpassen met jouw coach voor optimaal resultaat.

Krijg de begeleiding die jij zoekt bij Premium Personal Training

Wat biedt Premium Personal Training nog meer?

Beweging is zeer belangrijk voor het verbranden van vet, sterkere spieren en een gezondere leefstijl. Toch kun je een plateau bereiken met alleen beweging. Ook bij Premium Personal Training helpen wij jou dit te vermijden.

Dankzij deskundige begeleiding kun jij voedingsadviezen, volledige trainingsschema’s en/of Online Coaching aanvragen. Alles is onderbouwd met de laatste, wetenschappelijke kennis om je verder te helpen in je resultaten en een gezondere leefstijl.

Wij zijn 7 dagen per week geopend waardoor jij de hele week – op afspraak – kunt sporten.

Waar Is Premium Personal Training te vinden?

Onze PT studio is te vinden op Joris Ivensplein 112, 1087 BP te Amsterdam IJburg. Vanaf de A10 ben je bij de studio binnen 3 minuten. Parkeren voor de deur is mogelijk (Gratis voor 09:00 uur en na 19:00 uur).

Wat klanten zeggen over Premium Personal Training

 • 5 star review  Tom is een deskundige trainer, bij wie je blessurevrij kunt sporten, en daadwerkelijk resultaat ziet. Heel vriendelijk, heel stipt.

  thumb Annemiek Leclaire
  mei 17, 2020
 • 5 star review  Premium Personal Training is een zeer fijne en toegankelijke trainingstudio, waar je onder de competente en vriendelijke begeleiding van Tom kan trainen. Tom kijkt goed naar wat je al kan en wat je wilt bereiken en maakt hier een passend, maar vooral realistisch plan voor.

  thumb John Gummels
  maart 18, 2020
 • 5 star review  Een van de fijnste eigenschappen aan Tom is dat hij heel behulpzaam is. Hij is iemand die denkt in concrete oplossingen. Voor iedere uitdaging die jij tegenkomt weet hij een manier te vinden zodat jij altijd progressie blijft boeken. Vol passie voor fitness en gezondheid runt hij zijn eigen Personal Training Studio op IJburg. En met succes! Bij Tom ben je absoluut in goede handen, wat je budget ook is. Hij is iemand die met je meedenkt, iemand die je verder helpt en echt jouw stok achter de deur. Wanneer jij je 100% inzet dan ga jij absoluut jouw doelen behalen bij Tom, dat weet ik zeker!!

  thumb Ananda Jenny
  maart 16, 2020
 • 5 star review  Ik ben gestart bij Tom tijdens mijn Burn-out. Waarbij mijn doel was om weer fit te worden. Dat doel hebben we zeker bereikt. Ik voel weer energie om te werken en leuke dingen doen. Dat heb ik grotendeels aan mijn training met Tom te danken. Wat ik vooral fijn vond is de persoonlijke begeleiding en contact. Daarnaast vond ik het fijn dat het vooral op mijn tempo ging en daar niet weer een lat lag om te bereiken. Ik ben tevreden en raad PPT zeker aan.

  thumb Dilber Barhan
  januari 31, 2020
 • 5 star review  Binnen minder dan 3 maanden bijna 7 kilo afgevallen door Tom zijn super begeleiding in training & voeding!

  thumb Yanick Mollema
  januari 22, 2020
 • 5 star review  10 weken geleden kwam ik bij Tom van Premium Personal Training terecht. Ik had het doel om strakker in mijn vel te komen en fitter te worden. Ik trainde zelf al regelmatig maar vaak niet consistent en niet meer met een gericht doel. Tom heeft mij heel goed geholpen met het stellen van doelen. Je merkt dat hij zeer veel kennis en ervaring heeft en de benodigde opleidingen. Ik kreeg een prettig en overzichtelijk training en voedingsschema. Iedere week keken we naar de progressie en werden de trainingsschema's waar nodig aangepast. Je kan Tom appen wanneer je wilt en dat is zeer prettig. Na 10 weken ben ik 4,5 kilo afgevallen, 8 cm afgenomen in buikomvang en een stuk strakker geworden. Je ziet duidelijk de progressie! Het is heel erg prettig om met Tom samen te werken. Hij kijkt echt naar je persoonlijke behoeftes. Na mijn vakantie ga ik weer samen met Tom aan de slag om nog fitter en strakker te worden voor de zomer! Dank Tom, voor de prettig begeleiding met het resultaat dat ik graag wilde hebben!

  thumb TRAVELLIN
  december 23, 2019
 • 5 star review  Met frisse tegenzin heb ik de training bij Tom gevolgd en als je van huis uit geen sporter bent zoals ik, dan werkt deze training heel goed. Overzichtelijk progrramma en binnen een half uur voel je je lekker fit. Tom let goed op je houding tijdens het uitvoeren van de oefeningen en begeleidt heel prettig tijdens de training.

  thumb Paul
  december 18, 2019
 • 5 star review  Ik heb bij Tom 4 maanden zijn online coachings-programma gevolgd. Dit heb ik als zeer prettig ervaren. Zowel Tom zijn voedingsschema's als ook zijn fitnessschema's zijn persoonlijk afgestemd. Daarnaast is Tom dagelijks te bereiken via Whatsapp of mail, hij reageert over het algemeen binnen no-time. Tom heeft een hoop kennis op het gebied van sport en voeding, waardoor ik hem zeker kan aanraden voor zowel de beginnende, als ook voor de gevorderde sporter.

  thumb veertje192 .
  november 25, 2019
×

Hi!

Klik hieronder op een van onze support om te chatten op WhatsApp of stuur ons een e-mail naar info@premium-personaltraining.nl

× Hoe kunnen we je helpen?