Premium Online Coaching

In de maatschappij van tegenwoordig is het niet ongewoon om een drukke leefstijl te hebben. Een gezin, een fulltime baan, sociale verplichtingen. Alles kost tijd. Veel tijd. Hierdoor hebben velen te weinig tijd voor een gezonde leefstijl. Vervolgens zoek je alternatieve oplossingen om een gezondere leefstijl te hanteren.

Wie kan mij helpen?!

Premium Personal Training staat voor je klaar! Wij helpen jou om tijd te besparen en je fitnessdoelen te behalen. Wil je afvallen, meer spiermassa of gewoon gezonder leven terwijl je meer vrije tijd over houdt? Laat dit aan Premium Personal Training over in Online Coaching! Wij denken voor je na, schrijven alles wekelijks uit zodat je altijd weet wat je moet doen en begeleiden je naar een gezondere leefstijl waarbij jij 24/7 contact met ons kunt houden.

Wat is Online Coaching?

Online coaching is voor mensen die graag begeleiding willen in het behalen van doelen, maar niet de tijd, het geld of de behoefte hebben aan fysieke, personal coaching. Online coaching zorgt ervoor dat jij, met begeleiding, alsnog je resultaten kunt behalen terwijl jij dagelijks contact kunt houden met jouw coach volgens jouw eigen tijdschema. Wanneer jij besluit om Online Coaching te volgen krijg jij vooraf een intake formulier met vragen over je doelen, je leef-, voeding- en trainingsgewoontes en meer.

Hierna volgt er snel een contactmoment om het intake formulier (mondeling) door te nemen op haalbaarheid en overige wensen. Wij schrijven wekelijks nieuwe training- en voedingsschema’s op basis van je voortgang, wensen en behoeften. Elke schema wordt specifiek voor elke klant op maat gemaakt. Elk persoon is namelijk anders, waardoor geen één schema hetzelfde werkt. De voortgang geef je wekelijks door aan je coach op een vooraf afgesproken dag. Dit kunnen vragen zijn over bijvoorbeeld je gewicht en opmerkingen van de afgelopen week, van wat wel of niet gelukt is.

Het woord “Online” geeft het eigenlijk al aan: Het meeste contact loopt via het digitale kanaal. Dit kan per e-mail of via WhatsApp of Facebook. Wij reageren altijd binnen één werkdag. Mocht je het fijner vinden om telefonisch contact op te nemen met Premium Personal Training, dan is dat geen probleem. Wij bieden Online coaching pakketten aan voor 3, 6 en 12 maanden.

Succes verhaal van Philip

“In april 2017 ben ik begonnen bij Tom, ik kende Tom al voordat ik hiermee begon. Normaal ben ik niet zo van de PT aangezien ik naar mijn idee al veel kennis en ervaring heb. Waarom ik dit keer toch gekozen heb voor Tom? Omdat ik weet hoeveel hij geeft om de sport en hoeveel hij heeft moeten doen om dit te bereiken. Ook heb ik zijn eigen resultaten gezien. Daarnaast wilde ik in de best shape of my life komen aangezien ik net 30 was geworden. Dit was voor mij reden genoeg om mij te laten coachen door Tom voor 12 weken.

De eerste week mocht ik meer eten dan normaal. Ik ben namelijk al enige tijd bezig met het zogenaamde cutten. Mijn voeding was namelijk geen probleem. Toch heb ik wat sturing gehad met het inplannen van mijn voeding.

Qua training heb ik wel veel geleerd. De focus lag bij mij heel erg op mind muscle connection.

Ik kreeg elke week een nieuwe training zodat ik elke keer geprikkeld werd. En zo, dat werd ik ook! Mijn trainingen werden voorzien van duidelijke filmpjes en ik kon ieder moment van de dag bij Tom terecht voor vragen. Ik kreeg ook binnen no-time antwoord.

Mijn lichaamsmaten verschillen niet zo met nu en drie maanden geleden. Echter komt dit door mijn vet wat omgeruild is door spieren. Ben lichter en slanker geworden maar tevens gespierder en sterker.

Voor het eerst in mijn leven heb ik een six pack!! En dat terwijl ik ook pizza’s en andere cheat meals heb kunnen eten tijdens het gehele coachingsproces.

Nu ga ik zelf even stoeien met voeding en een 5×5 stronglift schema. Even een stuk sterker worden. Maar ik ga zeker een keer terugkomen bij Tom aangezien mijn ervaring met Tom onwijs goed is bevallen!”

Wie geeft de coaching?

Jouw coach zal Tom Brendel zijn. Tom is, naast een Personal Trainer en Voedingsdeskundige, een professioneel worstelaar en een Men’s Athletic Physique atleet. Met ruim 10+ jaar trainingservaring, heeft hij ook ervaring in de begeleiding van verschillende soorten sporters. Tom heeft zijn theoretische kennis ontwikkelt in zowel binnenlandse opleidingen (waaronder HBO Sport en Bewegen) als buitenlandse opleidingen (Precision Nutrition). Hij is leergierig en breidt graag zijn kennis uit in praktische als theoretische kennis op het gebied van beweging en voeding. Van personen die willen afvallen naar ervaren sporters/atleten, hij heeft met hen allemaal gewerkt.

Hoe gaat Online Coaching in zijn werk wanneer ik mij heb aangemeld?

Zodra jij je hebt aangemeld voor Online Coaching, ontvang je het intake formulier samen met de Algemene voorwaarden van Premium Personal Training.

Het intake formulier bevat vragen zoals NAW gegevens, je huidige leefstijl, medische achtergrond en nog veel meer. Een onderdeel van het intake formulier is het stuk omtrent “Doelstelling”. Dit kan voor jou wellicht wel het belangrijkste onderdeel zijn van het gehele intake formulier. Het stellen van een goed en duidelijk doel is essentieel. Hierop worden namelijk de voeding- en trainingsschema’s afgesteld. Kies een doel waar jij 100% achter staat en 100% voor wilt gaan. Anders zal Online Coaching jou weinig brengen. Beschrijf daarom je doel zo gedetailleerd mogelijk op. Uiteraard kun jij subdoelen hebben die je erbij kunt noteren. Hier wordt rekening mee gehouden.

Een ander belangrijk onderdeel in de vragenlijst is de vraag naar jouw sociale omgeving. Eén van de belangrijkste factoren voor motivatie en doorzettingsvermogen. Zegt iedereen dat jij het kan, dan ga jij eerder in jezelf geloven.

Je huidige voedingspatroon wordt ook bekeken en bij dit onderdeel kun jij aangeven of je ergens allergisch voor bent, iets niet mag eten vanwege religie of iets niet lekker vind. Wij proberen altijd met jou te bespreken wat jij eventueel wel kunt eten en of iets haalbaar is om te eten. Let op! Wij bieden geen Online Coaching aan veganisten of vegetariërs.

Als alle vragen beantwoord zijn, dan blijven er nog een aantal opdrachten open. Deze opdrachten zijn onder ander het meten van een aantal “start maten”, ook wel jouw beginsituatie. Deze opdrachten zijn belangrijk om te doen, want maandelijks al dan niet wekelijks komen deze terug zodat jouw progressie gecontroleerd kan worden. Een onderdeel van de opdrachten is het maken van voor- en na foto’s. Deze worden niet gebruikt voor reclame zonder toestemming.

In de algemene voorwaarden staan alle regels omtrent Online Coaching en Premium Personal Training. Lees deze altijd door en mochten er vragen zijn, neem dan gerust contact op met ons.

Als het formulier is teruggestuurd en de eerste betaling voldaan is, gaan wij aan de slag met je schema’s. Indien er iets onduidelijk is in het intake formulier zullen wij telefonisch contact met je opnemen om mogelijk extra informatie te vragen. Binnen 2 werkdagen na volbrachte betaling en het terug sturen van het intake formulier ontvang je de eerste opzet van je schema. Deze is niet bindend! Een schema moet voor jou haalbaar zijn. Is er iets niet mogelijk, onduidelijk of heb je vragen, stel deze dan eerst voordat je aan het schema begint. Volg geen schema waarvan je niet weet of hij haalbaar is. Dit zal namelijk niet ten goede zijn van jouw motivatie en doelen. Geef dus altijd eerst feedback op het schema. Is het mogelijk? Kan ik dit sowieso voor een maand volhouden? Begrijp ik alles? Dat zijn vragen waar jij over na moet denken voordat je aan een schema begint, welk schema dan ook!

Vervolgens onderhoud je wekelijks contact met jouw coach. In het wekelijkse contact word de afgelopen week besproken en worden er aanpassingen doorgegeven voor de nieuwe week. Wekelijks contact is daarom een vereiste.

Belangrijk om te weten is dat jij toegang krijgt tot educatieve informatie tijdens een Online Coaching programma. Het dupliceren, kopiëren en/of verkopen buiten jouw persoonlijke gebruik is verboden.

Wat wij ook vragen is dat je 90% doet van wat er gevraagd word voor optimale resultaten. Wij helpen om het zo makkelijk mogelijk te maken maar alsnog is ook enige zelfdiscipline vereist. Wij zullen altijd eerlijk zijn tegen jou. Daarom is het ook belangrijk om te begrijpen dat er soms antwoorden zijn die je niet wilt horen tijdens de contactmomenten. Dit doen wij niet om jou te demotiveren maar juist om jou te helpen richting realistische resultaten. Doorzettingsvermogen, Inzet, Motivatie en Vertrouwen (in ons) is wat wij van jou vragen. Dit allemaal zal het beste resultaat geven.

Wij houden rekening met een drukke leefstijl. Wij laten jou niet 10x per week trainen wanneer jij hier geen tijd voor hebt. Wel is het nodig om minimaal 3x per week beschikbaar te zijn om trainen voor minimaal 30 minuten per sessie. Deze trainingen hoeven niet allemaal plaats te vinden in de sportschool, wat weer tijd bespaard omdat je niet hoeft te reizen naar de sportschool. Daarnaast is rust ook nodig voor maximaal herstel. Je hoeft dus niet extra te gaan trainen op geplande rust dagen.

Tijdens dit proces begrijp je ook het volgende: Premium Personal Training wilt net zo graag dat jij resultaat haalt als jijzelf!

Meest gestelde vragen

Kan iedereen deelnemen aan Online Coaching?

Ja, dat kan. Wel vragen wij enige zelfdiscipline tijdens de coaching. Wij geven jou alle tools om het gewenste resultaat te behalen, die jij zelf dient uit te voeren.

Hoe kan Premium Personal Training mij helpen meer tijd te besparen?

Wij begrijpen dat een te drukke leefstijl frustrerend kan zijn. Daarom maakt Premium Personal Training wekelijks een voedingsschema zodat jij niet hoeft na te denken wat je moet eten voor je resultaten. Daarbij schrijft Premium Personal Training ook trainingsschema’s die ervoor zorgen dat je meer resultaat haalt maar ook tijd bespaard in de sportschool. Dit zijn taken die wij uit jouw handen nemen zodat jij hier niet over hoeft na te denken. Als laatste geeft Premium Personal Training vele tips die jij kunt toepassen in je dagelijkse leven zodat jij meer tijd bespaard op je werk, thuis of waar dan ook.

Waarom zou ik Premium Personal Training geloven?

Wij werken volgens wetenschappelijk bewezen methodes en toepasbare tips. Als jij na het eindigen van jouw pakket kan aantonen dat al onze tips en hulp niet gewerkt hebben voor jou, tips en hulp die jij tot in de puntjes gevolgd hebt, dan garanderen wij jou je geld terug. 

Wat heeft Premium Personal Training van mij nodig?

Tijdens het proces is het nodig om wekelijks contact te hebben met elkaar. Daarom vragen wij wekelijks feedback van jou. Onderdeel van de feedback is het wekelijks beantwoorden van een aantal vragen en het dagelijks wegen en noteren van je lichaamsgewicht. Wegen doe je op een lege maag na het opstaan en een toilet bezoek. Daarnaast is het belangrijk om een keukenweegschaal aan te schaffen zodat jij je voeding kan afwegen. Wij schrijven voedingsschema’s waarin wij voeding in bepaalde hoeveelheden noteren zodat jij exact weet wat je eet en hoeveel je ervan moet eten.

Vooraf aan het proces zal er een intake formulier ingevuld moeten worden, die zo gedetailleerd mogelijk en naar waarheid ingevuld dient te worden.

Ik kan niet eten wat er in het voedingsschema staat. Wat nu?

Wellicht lust je een bepaald voedingsmiddel niet of blijk je ergens slecht op te reageren. Wellicht werk je ergens waar je niet altijd de luxe hebt om uitgebreid te eten. Wat ook de reden is, wij helpen hier bij. Elk voedingsschema is in eerste instantie een concept. Als een schema niet haalbaar is, dan maken wij gezamenlijk een revisie totdat het wel haalbaar is. Wordt er namelijk niet aan het schema gehouden, dan wordt er geen resultaat behaald. Daarom zorgen wij gezamenlijk dat het schema haalbaar is.

Moet ik nu ook supplementen gebruiken?

Supplementen zijn een toevoeging op je voeding. Afhankelijk van wat jij nodig hebt, kunnen supplementen geadviseerd worden. De ervaring leert dat niet iedereen de financiële middelen heeft voor het aanschaffen van supplementen. Wij bespreken gezamenlijk of supplementen nodig zijn en zo ja, wat haalbaar is.

Welk pakket past bij mij?

Stuur ons een bericht en wij kunnen een advies aanbieden afhankelijk van jouw wensen, doelen en mogelijkheden. Bij een langere duur van een pakket kunnen er grotere resultaten behaald worden.

Een pakket van 3 maanden is geschikt voor iemand die op korte termijn een transformatie wilt ondergaan, bijvoorbeeld voor een vakantie.

Een pakket van 6 maanden is geschikt voor iemand die een transformatie wilt ondergaan met behoud van resultaat.

Een pakket van 12 maanden is voor een complete leefstijlverandering, wat een transformatie is met behoud van resultaten en toepasbare kennis.

Ik ken niet alle oefeningen die voorgeschreven worden. Wat nu?

Premium Personal Training bezit een YouTube kanaal waarin zoveel mogelijk oefeningen uitgebeeld worden. Mocht er een oefening missen, vraag het dan aan jouw coach.

Veel kennis is nieuw of anders dan wat ik in het verleden geleerd heb. Wie moet ik nou geloven?

Het is niet erg dat jouw kennis op het gebied van training en voeding anders is dan die van Premium Personal Training. Uiteindelijk gaat het meer om het resultaat dan wie er uiteindelijk gelijk heeft. Wij streven naar het beste resultaat en gezamenlijk zal jij die behalen. 

Wat heeft een sportschool allemaal nodig om schema’s van Premium Personal Training uit te voeren?

Elke sportschool is anders. Dit snappen wij. Daarom proberen wij altijd alternatieve oefeningen aan te bieden wanneer iets niet lukt. Toch is het fijn als jouw sportschool de volgende apparaten/materialen bezit:

 • Power Rack, mede voor squats;
 • Battle Ropes;
 • Olympische stangen (Barbells) en gewichtschijven;
 • Dumbbells;
 • Platform (of ruimte) voor deadlifts, etc.;
 • Ruimte voor zowel grond- als staande oefeningen;
 • Optrekstang;
 • Hyperextension machine;
 • Dip machine of stangen waar je kan dippen;
 • Verstelbare kabel machine;
 • Verstelbare bankjes, zowel omhoog als omlaag;
 • Leg Press;
 • Leg Curl / Leg Extension machine.

Is de coaching maandelijks opzegbaar?

Na 3 maanden is Online Coaching, met een opzegtermijn van een maand, maandelijks opzegbaar. Hierbij wordt geen geld geretourneerd.

Hoe vaak per week moet ik trainen?

Premium Personal Training houdt rekening met jouw privé leefstijl, werk, vrije tijd, etc. Toch vragen wij om gemiddeld 3x per week beschikbaar te zijn om te trainen voor minimaal 30 minuten. Wel zal elke sessie zo ingedeeld worden dat je alsnog veel tijd bespaard.

Is Premium Personal Training altijd bereikbaar?

Tijdens Online Coaching zijn wij dagelijks bereikbaar via e-mail of WhatsApp. Jij krijgt antwoord binnen 1 werkdag. Vaak gebeurd dit al veel eerder.

Waar kan ik contact opnemen met Premium Personal Training?

Je kan met ons contact opnemen via e-mail op info@premium-personaltraining.nl of via +316-18656852 of klik op de knop “Vraag vrijblijvend meer informatie aan”.