Premium Online Coaching

In de maatschappij van tegenwoordig is het niet ongewoon om een drukke leefstijl te hebben. Een gezin, een fulltime baan, sociale verplichtingen. Alles kost tijd. Veel tijd. Hierdoor hebben velen te weinig tijd voor een gezonde leefstijl. Vervolgens zoek je alternatieve oplossingen om een gezondere leefstijl te hanteren.

Wie kan mij helpen?!

Premium Personal Training staat voor je klaar! Wij helpen jou om tijd te besparen en je fitnessdoelen te behalen. Wil je afvallen, meer spiermassa of gewoon gezonder leven terwijl je meer vrije tijd over houdt? Laat dit aan Premium Personal Training over in Online Coaching! Wij denken voor je na, schrijven alles wekelijks uit zodat je altijd weet wat je moet doen en begeleiden je naar een gezondere leefstijl waarbij jij 24/7 contact met ons kunt houden.

24/7 WhatsApp Ondersteuning

Het voordeel van een Online Coach is dat hij altijd bereikbaar is. Stuur een WhatsApp en je krijgt diezelfde dag nog een antwoord. Je bent vrij om zoveel mogelijk vragen te stellen!

Wekelijkse Check-Ins​

Minimaal 1x per week heb jij een contactmoment met jouw coach. Tijdens dit contactmoment bespreken wij jouw week en stellen wij eventueel nieuwe doelen voor de komende week.

Wekelijkse Schema's​

Elke week ontvang je een training- en voedingsprogramma. Deze worden aangepast aan de hand van het wekelijkse contactmoment, waarin feedback besproken word van de afgelopen weken.

Persoonlijk​

Zowel training- als voedingsschema’s worden persoonlijk op maat gemaakt, aangepast aan jouw leefstijl, wensen en doelen. De schema’s zijn wetenschappelijk onderbouwd.

Begeleiding​

Wij leggen jou zoveel mogelijk uit zodat alles zo duidelijk mogelijk is tijdens het gehele proces. Je staat er niet alleen voor!

Privacy​

Wij leggen jou zoveel mogelijk uit zodat alles zo duidelijk mogelijk is tijdens het gehele proces. Je staat er niet alleen voor!Al jouw informatie is vertrouwelijk en word nooit met derden gedeeld. Foto’s die gebruikt zijn worden pas gedeeld voor reclame wanneer jij hier persoonlijke toestemming voor gegeven hebt.

Wat is Online Coaching?

Online coaching is voor mensen die graag begeleiding willen in het behalen van doelen, maar niet de tijd, het geld of de behoefte hebben aan fysieke, personal coaching. Online coaching zorgt ervoor dat jij, met begeleiding, alsnog je resultaten kunt behalen terwijl jij dagelijks contact kunt houden met jouw coach volgens jouw eigen tijdschema. Wanneer jij besluit om Online Coaching te volgen krijg jij vooraf een intake formulier met vragen over je doelen, je leef-, voeding- en trainingsgewoontes en meer.

Hierna volgt er snel een contactmoment om het intake formulier (mondeling) door te nemen op haalbaarheid en overige wensen. Wij schrijven wekelijks nieuwe training- en voedingsschema’s op basis van je voortgang, wensen en behoeften. Elke schema wordt specifiek voor elke klant op maat gemaakt. Elk persoon is namelijk anders, waardoor geen één schema hetzelfde werkt. De voortgang geef je wekelijks door aan je coach op een vooraf afgesproken dag. Dit kunnen vragen zijn over bijvoorbeeld je gewicht en opmerkingen van de afgelopen week, van wat wel of niet gelukt is.

Het woord “Online” geeft het eigenlijk al aan: Het meeste contact loopt via het digitale kanaal. Dit kan per e-mail of via WhatsApp of Facebook. Wij reageren altijd binnen één werkdag. Mocht je het fijner vinden om telefonisch contact op te nemen met Premium Personal Training, dan is dat geen probleem. Wij bieden Online coaching pakketten aan voor 3, 6 en 12 maanden.

Meest gestelde vragen

Ja, dat kan. Wel vragen wij enige zelfdiscipline tijdens de coaching. Wij geven jou alle tools om het gewenste resultaat te behalen, die jij zelf dient uit te voeren.
Wij begrijpen dat een te drukke leefstijl frustrerend kan zijn. Daarom maakt Premium Personal Training wekelijks een voedingsschema zodat jij niet hoeft na te denken wat je moet eten voor je resultaten. Daarbij schrijft Premium Personal Training ook trainingsschema’s die ervoor zorgen dat je meer resultaat haalt maar ook tijd bespaard in de sportschool. Dit zijn taken die wij uit jouw handen nemen zodat jij hier niet over hoeft na te denken. Als laatste geeft Premium Personal Training vele tips die jij kunt toepassen in je dagelijkse leven zodat jij meer tijd bespaard op je werk, thuis of waar dan ook.

Wij werken volgens wetenschappelijk bewezen methodes en toepasbare tips. Als jij na het eindigen van jouw pakket kan aantonen dat al onze tips en hulp niet gewerkt hebben voor jou, tips en hulp die jij tot in de puntjes gevolgd hebt, dan garanderen wij jou je geld terug.

Tijdens het proces is het nodig om wekelijks contact te hebben met elkaar. Daarom vragen wij wekelijks feedback van jou. Onderdeel van de feedback is het wekelijks beantwoorden van een aantal vragen en het dagelijks wegen en noteren van je lichaamsgewicht. Wegen doe je op een lege maag na het opstaan en een toilet bezoek. Daarnaast is het belangrijk om een keukenweegschaal aan te schaffen zodat jij je voeding kan afwegen. Wij schrijven voedingsschema’s waarin wij voeding in bepaalde hoeveelheden noteren zodat jij exact weet wat je eet en hoeveel je ervan moet eten.

Vooraf aan het proces zal er een intake formulier ingevuld moeten worden, die zo gedetailleerd mogelijk en naar waarheid ingevuld dient te worden.

Wellicht lust je een bepaald voedingsmiddel niet of blijk je ergens slecht op te reageren. Wellicht werk je ergens waar je niet altijd de luxe hebt om uitgebreid te eten. Wat ook de reden is, wij helpen hier bij. Elk voedingsschema is in eerste instantie een concept. Als een schema niet haalbaar is, dan maken wij gezamenlijk een revisie totdat het wel haalbaar is. Wordt er namelijk niet aan het schema gehouden, dan wordt er geen resultaat behaald. Daarom zorgen wij gezamenlijk dat het schema haalbaar is.

Supplementen zijn een toevoeging op je voeding. Afhankelijk van wat jij nodig hebt, kunnen supplementen geadviseerd worden. De ervaring leert dat niet iedereen de financiële middelen heeft voor het aanschaffen van supplementen. Wij bespreken gezamenlijk of supplementen nodig zijn en zo ja, wat haalbaar is.

Stuur ons een bericht en wij kunnen een advies aanbieden afhankelijk van jouw wensen, doelen en mogelijkheden. Bij een langere duur van een pakket kunnen er grotere resultaten behaald worden.

Een pakket van 3 maanden is geschikt voor iemand die op korte termijn een transformatie wilt ondergaan, bijvoorbeeld voor een vakantie.

Een pakket van 6 maanden is geschikt voor iemand die een transformatie wilt ondergaan met behoud van resultaat.

Een pakket van 12 maanden is voor een complete leefstijlverandering, wat een transformatie is met behoud van resultaten en toepasbare kennis.

Premium Personal Training bezit een YouTube kanaal waarin zoveel mogelijk oefeningen uitgebeeld worden. Mocht er een oefening missen, vraag het dan aan jouw coach.

Het is niet erg dat jouw kennis op het gebied van training en voeding anders is dan die van Premium Personal Training. Uiteindelijk gaat het meer om het resultaat dan wie er uiteindelijk gelijk heeft. Wij streven naar het beste resultaat en gezamenlijk zal jij die behalen.

Elke sportschool is anders. Dit snappen wij. Daarom proberen wij altijd alternatieve oefeningen aan te bieden wanneer iets niet lukt. Toch is het fijn als jouw sportschool de volgende apparaten/materialen bezit:

 • Power Rack, mede voor squats;
 • Battle Ropes;
 • Olympische stangen (Barbells) en gewichtschijven;
 • Dumbbells;
 • Platform (of ruimte) voor deadlifts, etc.;
 • Ruimte voor zowel grond- als staande oefeningen;
 • Optrekstang;
 • Hyperextension machine;
 • Dip machine of stangen waar je kan dippen;
 • Verstelbare kabel machine;
 • Verstelbare bankjes, zowel omhoog als omlaag;
 • Leg Press;
 • Leg Curl / Leg Extension machine.

Na 3 maanden is Online Coaching, met een opzegtermijn van een maand, maandelijks opzegbaar. Hierbij wordt geen geld geretourneerd.

Premium Personal Training houdt rekening met jouw privé leefstijl, werk, vrije tijd, etc. Toch vragen wij om gemiddeld 3x per week beschikbaar te zijn om te trainen voor minimaal 30 minuten. Wel zal elke sessie zo ingedeeld worden dat je alsnog veel tijd bespaard.

Tijdens Online Coaching zijn wij dagelijks bereikbaar via e-mail of WhatsApp. Jij krijgt antwoord binnen 1 werkdag. Vaak gebeurd dit al veel eerder.

Je kan met ons contact opnemen via e-mail op info@premium-personaltraining.nl.nl of via +316-18656852 of klik op de knop “Vraag vrijblijvend meer informatie aan”.