Landingpage

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type

 

Herken jij jezelf in het volgende

Herken jij jezelf in de volgende punten?

Dat kan allemaal met Small Group Training bij Premium Personal Training. Samen met een personal trainer ga jij samen met anderen 60 minuten lang aan de slag richting jouw doelen. Dit zal plaatsvinden in een groep van maximaal 4 deelnemers om Covid-19 proof te trainen.
Waarom je hier voor aanmelden?

Vrijblijvend Personal Training uitproberen? Neem dan contact op en maak je afspraak voor een GRATIS proefles bij Premium Personal Training.

Persoonlijke begeleiding

Je wordt tijdens de gehele training begeleid. Alle oefeningen worden voorgedaan en uitgelegd.

Doelgericht

Stel vooraf doelen op met de Personal trainer aan de hand van een intakeformulier en werk aan je doelen met een persoonlijk trainingsplan.

Privacy

Men traint altijd op afspraak. Dus geen overvolle sportschool, maar alle ruimte voor jou alleen.

24 uur Contact

Je hebt de mogelijkheid om elke dag contact te hebben met jouw personal trainer. Heb je vragen? WhatsApp of e-mail de trainer!

Track je Voeding

Via de Fitsociety app op je telefoon kun jij je voedingsschema’s bijhouden en te allen tijden bespreken en aanpassen met jouw coach voor optimaal resultaat.

Fitnessapparatuur zowel machines als losse gewichten, waaronder:
  • Squat Rack met stang en schijven;
  • Lat Pulldown Machine;
  • Verstelbare banken;
  • Dumbbells tot 37,5 kg.
Andere faciliteiten in het pand:
  • Kleedruimte met kleedhokken;
  • 2 toiletten.

Wat biedt Premium Personal Training nog meer?

Beweging is zeer belangrijk voor het verbranden van vet, sterkere spieren en een gezondere leefstijl. Toch kun je een plateau bereiken met alleen beweging. Ook bij Premium Personal Training helpen wij jou dit te vermijden.

Dankzij deskundige begeleiding kun jij voedingsadviezen, volledige trainingsschema’s en/of Online Coaching aanvragen onderbouwd met de laatste, wetenschappelijke kennis om je verder te helpen in je resultaten en een gezondere leefstijl.

Waar Is Premium Personal Training te vinden?

Onze PT studio is te vinden op Joris Ivensplein 112, 1087 BP te Amsterdam IJburg. Vanaf de A10 ben je bij de studio binnen 3 minuten. Parkeren voor de deur is mogelijk (Gratis voor 09:00 uur en na 19:00 uur).