Personal Training in Amsterdam IJburg? Start met een Gratis proefles.

Komt dit je bekend voor?

  • Geef jij de wasmachine de schuld dat jouw kleding steeds strakker en strakker zit?
  • Ben jij al voor de zoveelste keer begonnen met sporten maar zakt steeds de motivatie weg?
  • Vind jij het ook vervelend om steeds te wachten op materiaal en trainingsapparatuur in een overvolle sportschool?
  • Heb jij geen idee wat je wel en niet mag eten voor jouw gewenste resultaat?
  • Wil jij je gezonder en fitter voelen voor langere termijn?
  • Wil jij jezelf weer op nr. 1 zetten waardoor jij een ander meer kan geven?

Wil jij met bovenstaande punten geholpen worden? Ik sta voor je klaar!

Je hoeft er niet alleen voor te staan. Samen starten wij naar jouw succesverhaal. En dat kan allemaal door je eerste stap te zetten met een GRATIS proefles. 

Marnix Personal Training succesverhaal Premium Personal Training

Succesverhaal van Marnix

“Al sinds de Premium Personal Training studio geopend is in oktober, train ik gemiddeld 1x per 2 weken bij Tom om mijn technieken te verbeteren en meer uit mijn trainingen te halen. Vervolgens besloot ik een doel te zetten voor mijn vakantie naar Azië: Ik wil met een sixpack op vakantie.

Ik besprak dit doel met Tom en we hadden ongeveer 6 weken om dit doel te realiseren. We gingen direct aan de slag met een voedingsschema en een trainingsplan. Ik trainde 1x per week bij Tom in zijn studio in Amsterdam en deed verder nog eigen trainingen mede met richtlijnen van Tom.

Ook een voedingsschema kreeg ik uitgeschreven van Tom met wekelijks de nodige aanpassingen wanneer dat nodig was. Wekelijks kon ik een maaltijd eten die niet normaal in het schema paste, zoals pizza. Met de richtlijnen van Tom bleef ik gewoon progressie maken. Zo kon ik het voedingsschema makkelijker volhouden.

Het resultaat? 3 kg kwijt en een sixpack! Mijn doel was behaald. Dank je wel voor je hulp, Tom!”

De Personal Training studio van Premium Personal Training

De trainingen vinden plaats in een exclusieve Personal Training area. De trainingen gaan op afspraak, dus je traint altijd in alle privacy. Geen overvolle sportscholen maar een trainingsruimte voor jou alleen. 

Aan de hand van een intake formulier wordt je doel bepaald. Samen met jouw Personal Trainer bespreek jij een persoonlijk trainingsplan om aan dit doel te werken.

Onze PT studio is te vinden op Joris Ivensplein 112, 1087 BP te Amsterdam IJburg. Vanaf de A10 ben je bij de studio binnen 3 minuten. Parkeren langs de studio is mogelijk (Gratis voor 09:00 uur en na 19:00 uur).