Een proefles bij Premium Personal Training

Schrijf je in voor een gratis proefles en ervaar wat personal training voor jou kan betekenen.

Tijdens de proefles word je begeleid door een gecertificeerde en professionele personal trainer.

 

Personal Training in Amsterdam IJburg

Herken jij jezelf in de volgende punten?

Dat kan allemaal met een Personal Trainer van Premium Personal Training. Wij hebben als passie om mensen te helpen bij het behalen van hun fysieke (en ook mentale) doelen. Wij geloven in een mooie balans tussen sport, gezondheid en leefstijl.

De personal trainingen vinden plaats in een exclusieve Personal Training area en gaan op afspraak, dus je traint altijd in alle privacy. Geen last meer van overvolle sportscholen, maar een trainingsruimte voor jou alleen.

We vullen een intakeformulier in en zo bepalen we je doelen. Gezamenlijk bespreken wij een persoonlijk trainingsplan om aan deze doelen te werken.

Vrijblijvend Personal Training uitproberen? Neem dan contact op en maak je afspraak voor een GRATIS proefles bij Premium Personal Training.

Krijg de begeleiding die jij zoekt bij Premium Personal Training

Wat biedt Premium Personal Training nog meer?

Beweging is zeer belangrijk voor het verbranden van vet, sterkere spieren en een gezondere leefstijl. Toch kun je een plateau bereiken met alleen beweging. Ook bij Premium Personal Training helpen wij jou dit te vermijden.

Dankzij deskundige begeleiding kun jij voedingsadviezen, volledige trainingsschema’s en/of Online Coaching aanvragen. Alles is onderbouwd met de laatste, wetenschappelijke kennis om je verder te helpen in je resultaten en een gezondere leefstijl.

Wij zijn 7 dagen per week geopend waardoor jij de hele week – op afspraak – kunt sporten.

Waar Is Premium Personal Training te vinden?

Onze PT studio is te vinden op Joris Ivensplein 112, 1087 BP te Amsterdam IJburg. Vanaf de A10 ben je bij de studio binnen 3 minuten. Parkeren voor de deur is mogelijk (Gratis voor 09:00 uur en na 19:00 uur).

Wat klanten vinden van Premium Personal Training

 • 5 star review  Tom is een deskundige trainer, bij wie je blessurevrij kunt sporten, en daadwerkelijk resultaat ziet. Heel vriendelijk, heel stipt.

  thumb Annemiek Leclaire
  mei 17, 2020
 • 5 star review  Premium Personal Training is een zeer fijne en toegankelijke trainingstudio, waar je onder de competente en vriendelijke begeleiding van Tom kan trainen. Tom kijkt goed naar wat je al kan en wat je wilt bereiken en maakt hier een passend, maar vooral realistisch plan voor.

  thumb John Gummels
  maart 18, 2020
 • 5 star review  Een van de fijnste eigenschappen aan Tom is dat hij heel behulpzaam is. Hij is iemand die denkt in concrete oplossingen. Voor iedere uitdaging die jij tegenkomt weet hij een manier te vinden zodat jij altijd progressie blijft boeken. Vol passie voor fitness en gezondheid runt hij zijn eigen Personal Training Studio op IJburg. En met succes! Bij Tom ben je absoluut in goede handen, wat je budget ook is. Hij is iemand die met je meedenkt, iemand die je verder helpt en echt jouw stok achter de deur. Wanneer jij je 100% inzet dan ga jij absoluut jouw doelen behalen bij Tom, dat weet ik zeker!!

  thumb Ananda Jenny
  maart 16, 2020
 • 5 star review  Ik ben gestart bij Tom tijdens mijn Burn-out. Waarbij mijn doel was om weer fit te worden. Dat doel hebben we zeker bereikt. Ik voel weer energie om te werken en leuke dingen doen. Dat heb ik grotendeels aan mijn training met Tom te danken. Wat ik vooral fijn vond is de persoonlijke begeleiding en contact. Daarnaast vond ik het fijn dat het vooral op mijn tempo ging en daar niet weer een lat lag om te bereiken. Ik ben tevreden en raad PPT zeker aan.

  thumb Dilber Barhan
  januari 31, 2020
 • 5 star review  Binnen minder dan 3 maanden bijna 7 kilo afgevallen door Tom zijn super begeleiding in training & voeding!

  thumb Yanick Mollema
  januari 22, 2020
 • 5 star review  10 weken geleden kwam ik bij Tom van Premium Personal Training terecht. Ik had het doel om strakker in mijn vel te komen en fitter te worden. Ik trainde zelf al regelmatig maar vaak niet consistent en niet meer met een gericht doel. Tom heeft mij heel goed geholpen met het stellen van doelen. Je merkt dat hij zeer veel kennis en ervaring heeft en de benodigde opleidingen. Ik kreeg een prettig en overzichtelijk training en voedingsschema. Iedere week keken we naar de progressie en werden de trainingsschema's waar nodig aangepast. Je kan Tom appen wanneer je wilt en dat is zeer prettig. Na 10 weken ben ik 4,5 kilo afgevallen, 8 cm afgenomen in buikomvang en een stuk strakker geworden. Je ziet duidelijk de progressie! Het is heel erg prettig om met Tom samen te werken. Hij kijkt echt naar je persoonlijke behoeftes. Na mijn vakantie ga ik weer samen met Tom aan de slag om nog fitter en strakker te worden voor de zomer! Dank Tom, voor de prettig begeleiding met het resultaat dat ik graag wilde hebben!

  thumb TRAVELLIN
  december 23, 2019
 • 5 star review  Met frisse tegenzin heb ik de training bij Tom gevolgd en als je van huis uit geen sporter bent zoals ik, dan werkt deze training heel goed. Overzichtelijk progrramma en binnen een half uur voel je je lekker fit. Tom let goed op je houding tijdens het uitvoeren van de oefeningen en begeleidt heel prettig tijdens de training.

  thumb Paul
  december 18, 2019
 • 5 star review  Ik heb bij Tom 4 maanden zijn online coachings-programma gevolgd. Dit heb ik als zeer prettig ervaren. Zowel Tom zijn voedingsschema's als ook zijn fitnessschema's zijn persoonlijk afgestemd. Daarnaast is Tom dagelijks te bereiken via Whatsapp of mail, hij reageert over het algemeen binnen no-time. Tom heeft een hoop kennis op het gebied van sport en voeding, waardoor ik hem zeker kan aanraden voor zowel de beginnende, als ook voor de gevorderde sporter.

  thumb veertje192 .
  november 25, 2019
  Privacy Policy Premium Personal Training
  Ik ga akkoord met de privacy bepalingen

  ×

  Hi!

  Klik hieronder op een van onze support om te chatten op WhatsApp of stuur ons een e-mail naar info@premium-personaltraining.nl

  × Hoe kunnen we je helpen?