Een proefles bij Premium Personal Training

Schrijf je in voor een gratis proefles en ervaar wat personal training voor jou kan betekenen.

Tijdens de proefles word je begeleid door een gecertificeerde en professionele personal trainer.

 

Personal Training in Amsterdam IJburg

Herken jij jezelf in de volgende punten?

Dat kan allemaal met een Personal Trainer van Premium Personal Training. Wij hebben als passie om mensen te helpen bij het behalen van hun fysieke (en ook mentale) doelen. Wij geloven in een mooie balans tussen sport, gezondheid en leefstijl.

De personal trainingen vinden plaats in een exclusieve Personal Training area en gaan op afspraak, dus je traint altijd in alle privacy. Geen last meer van overvolle sportscholen, maar een trainingsruimte voor jou alleen.

We vullen een intakeformulier in en zo bepalen we je doelen. Gezamenlijk bespreken wij een persoonlijk trainingsplan om aan deze doelen te werken.

Vrijblijvend Personal Training uitproberen? Neem dan contact op en maak je afspraak voor een GRATIS proefles bij Premium Personal Training.

Krijg de begeleiding die jij zoekt bij Premium Personal Training

Wat biedt Premium Personal Training nog meer?

Beweging is zeer belangrijk voor het verbranden van vet, sterkere spieren en een gezondere leefstijl. Toch kun je een plateau bereiken met alleen beweging. Ook bij Premium Personal Training helpen wij jou dit te vermijden.

Dankzij deskundige begeleiding kun jij voedingsadviezen, volledige trainingsschema’s en/of Online Coaching aanvragen. Alles is onderbouwd met de laatste, wetenschappelijke kennis om je verder te helpen in je resultaten en een gezondere leefstijl.

Wij zijn 7 dagen per week geopend waardoor jij de hele week – op afspraak – kunt sporten.

Waar Is Premium Personal Training te vinden?

Onze PT studio is te vinden op Joris Ivensplein 112, 1087 BP te Amsterdam IJburg. Vanaf de A10 ben je bij de studio binnen 3 minuten. Parkeren voor de deur is mogelijk (Gratis voor 09:00 uur en na 19:00 uur).

Wat klanten vinden van Premium Personal Training

[wprevpro_usetemplate tid="1"]
    Privacy Policy Premium Personal Training
    Ik ga akkoord met de privacy bepalingen