Ontdek Premium fitness IJburg

Voor iedereen die geen genoegen neemt met standaard fitness is er Premium Personal Training in Amsterdam, IJburg.

Private gym

Niet sportschoolerig.

Wel trainen in een private fitness studio.

Train volledig privé in onze moderne en luxe fitness studio in Amsterdam, IJburg. Hier kun je ongestoord werken aan je gezondheid en fitnessdoelen, ver weg van de drukte.
personal training en coaching

Geen standaard training.​

Wel Premium begeleiding.

Onze ervaren personal trainers hebben niet alleen jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen zoals jij, maar ze doen dit ook met een diepgewortelde integriteit.
Jouw leven verbeteren met persoonlijke fitness in Amsterdam

Wel resultaatgericht.​

Zowel fysiek als mentaal.​

Wij zorgen ervoor dat jij de juiste balans vindt tussen training, voeding en leefstijl. Onze personal trainers zijn er niet alleen om je te begeleiden, maar ook om je te motiveren.
Our trainers gym Amsterdam

Waarom sporten bij Premium Personal Training in IJburg?

Herken jij (een van) de volgende situaties? Wij zijn er speciaal voor jou, om deze twijfels en uitdagingen aan te pakken en je te begeleiden op een pad naar blijvend succes. Herken je jezelf in een van deze situaties? Lees dan snel verder:

Fitness in een private studio in Amsterdam, IJburg

Wij zijn er voor de mensen die geen genoegen nemen met standaard. Je streeft naar het beste voor je lichaam en je leven; wij staan klaar om dat met je te realiseren, zonder poespas of compromissen.

Bij ons train je in luxe en volledige privacy, ver weg van de drukte van een sportschool. Onze personal trainers zijn toegewijd aan jouw succes en staan 24/7 klaar voor ondersteuning. Je hoeft niet te wachten op resultaten, want we beloven merkbare verbeteringen binnen 3 maanden.

Maar wat ons echt onderscheidt, is onze holistische aanpak. We bieden niet alleen training, maar ook deskundig voedingsadvies, trainingsschema’s en leefstijlcoaching.

Fitness workout IJburg

Dit is wat onze leden zeggen

Bekijk de verhalen en successen van individuen zoals jij, die met behulp van onze trainers hun fitnessdoelen hebben gerealiseerd.
Workout studio strength box Amsterdam

Interesse in een proefles Premium Personal Training?

Sinds 2017 hebben we al honderden mensen zoals jij geholpen. Onze belofte aan jou is simpel: als resultaatgerichte fitness studio in IJburg ontwikkelen wij samen met jou trainingen waarin jouw doelstellingen centraal staan. 

Wij laten je deze doelstellingen op een verantwoorde én blijvende manier behalen door middel van persoonlijke begeleiding en coaching.