Small Group Training

Trainen samen met anderen onder begeleiding van een Personal Trainer en behaal samen jullie doelen bij Premium Personal Training.

 

Herken jij jezelf in de volgende punten?

Dit zijn haalbare doelen met Small Group Training bij Premium Personal Training. Samen met een personal trainer ga jij – met anderen – aan de slag richting jouw doelen. Onze sessies vinden plaats in een groep van maximaal 5 deelnemers om Covid-19 proof te trainen.

Zowel Small Group Training als Personal Training vinden plaats in een exclusieve Personal Training area en gaan op afspraak, dus je traint altijd in alle privacy.

Vrijblijvend Small Group Training uitproberen? Neem dan contact op en maak je afspraak voor een GRATIS proefles bij Premium Personal Training.

Wat klanten zeggen over Premium Personal Training

Persoonlijke begeleiding

Je wordt tijdens de gehele training begeleid. Alle oefeningen worden voorgedaan en uitgelegd.

Doelgericht

Stel vooraf doelen op met de Personal trainer aan de hand van een intakeformulier. Naast de sessies kun jij met een personal trainer werken aan het verbeteren van je leefstijl.

Privacy

Via onze Fitsociety app kun jij je inschrijven voor onze lessen. Wees vrij om vooruit te plannen want vol is vol. Dus geen overvolle sportschool, maar alle ruimte alleen voor de groep.

24 uur Contact

Je hebt de mogelijkheid om elke dag contact te hebben met een personal trainer. Heb je vragen? WhatsApp of e-mail de trainer!

Track je Voeding

Via de Fitsociety app op je telefoon kun jij je voedingsschema’s bijhouden. Dit kun je te allen tijden bespreken en aanpassen met jouw coach voor optimaal resultaat. 

Wat biedt Premium Personal Training nog meer?

Beweging is zeer belangrijk voor het verbranden van vet, sterkere spieren en een gezondere leefstijl. Toch kun je een plateau bereiken met alleen beweging. Ook bij Premium Personal Training helpen wij jou dit te vermijden.

Dankzij deskundige begeleiding kun jij voedingsadviezen, volledige trainingsschema’s en/of Online Coaching aanvragen. Alles is onderbouwd met de laatste, wetenschappelijke kennis om je verder te helpen in je resultaten en een gezondere leefstijl.

Wij zijn 7 dagen per week geopend waardoor jij de hele week – op afspraak – kunt sporten.

Waar Is Premium Personal Training te vinden?

Onze PT studio is te vinden op Joris Ivensplein 112, 1087 BP te Amsterdam IJburg. Vanaf de A10 ben je bij de studio binnen 3 minuten. Parkeren voor de deur is mogelijk (Gratis voor 09:00 uur en na 19:00 uur).