Premium small group training IJburg

Train samen met anderen onder begeleiding van een personal trainer en behaal samen jullie doelen bij Premium Personal Training.

Small Group Training Amsterdam IJburg (2)

Waarom small group training?

Dit zijn haalbare doelen met small group training bij Premium Personal Training. Samen met een personal trainer ga jij – met anderen – aan de slag richting jouw doelen. Onze sessies vinden plaats in een groep van maximaal 5 deelnemers.

Sport in groepsverband onder begeleiding van een personal trainer

Ontdek het voordeel van sporten in kleine groepen onder begeleiding en coaching van een persoonlijke trainer. Bij ons draait het om jouw succes, ongeacht je fitnessniveau. In onze intieme groepssessies kun je rekenen op persoonlijke aandacht, duidelijke instructies, gezelligheid en professionele begeleiding.

Samen werken we aan jouw fysieke en mentale doelen in een ondersteunende en motiverende omgeving. Klaar om de voordelen van groepstraining met een persoonlijke touch te ervaren? Plan een intake gesprek in!

workout IJburg
Small group lessen IJburg

Samen werken aan een gezonde levensstijl

Onze personal trainers zijn opgeleid om jouw resultaat te laten behalen middels de hoogste standaarden van small group training. Naast coaching op het gebied van training richten we ons ook op voedingscoaching en leefstijlcoaching.

Of je nu wil afvallen, je conditie wilt trainen of juist meer in shape wil komen. Onze small group lessen zorgen niet alleen voor jouw gewenste resultaat op korte termijn, maar helpen je dit ook vol te houden op lange termijn.

Ervaar onze small group training

Voordat je begint met je Premium small group training-traject, beginnen we met een uitgebreide intake. We onderzoeken hoe je beweegt en analyseren je huidige eet-, beweeg- en gedragsgewoonten. Samen met je personal trainer leg je een beginsituatie vast.

Dit kun je verwachten wanneer je start met Premium small group training:

Net als bij personal training zorgen we ervoor dat je goed voorbereid en persoonlijk begeleid wordt in je traject, maar dan in een kleine, exclusieve groep.

Small group training groepslessen in IJburg Amsterdam

Dit is wat onze leden zeggen

Bekijk de verhalen en successen van individuen zoals jij, die met behulp van onze Premium small group training hun fitnessdoelen hebben gerealiseerd. Ontdek hoe onze small group trainingen voor iedereen toegankelijk en inspirerend zijn, ongeacht je ervaring of achtergrond. Join the community en ervaar zelf hoe leuk sporten kan zijn!

Small group workout IJburg

Laat onze trainers in IJburg, Amsterdam jou begeleiden je doel te behalen!

Sinds 2017 hebben we al honderden mensen zoals jij geholpen. Onze belofte aan jou is simpel: als resultaatgerichte personal training studio in IJburg ontwikkelen wij samen met jou een programma waarin jouw doelstellingen centraal staan. 

Wij laten je deze doelstellingen op een verantwoorde én blijvende manier behalen door middel van persoonlijke begeleiding.

Veelgestelde vragen over small group training

Ontdek snel antwoorden op de meest gestelde vragen hieronder:

Small Group Training (SGT) is een effectieve trainingsmethode waarbij een kleine groep mensen, meestal niet meer dan 5 personen, wordt begeleid door een ervaren personal trainer.

Het is een variant op personal training, speciaal ontworpen voor degenen die de voorkeur geven aan de dynamiek van groepstraining, maar nog steeds persoonlijke begeleiding willen van een professional.

Small group training biedt de perfecte balans tussen persoonlijke aandacht en de dynamiek van groepstraining. Onze ervaren personal trainers begeleiden kleine groepen van niet meer dan 5 personen, om je te helpen je fitnessdoelen te bereiken.

  • Persoonlijke aandacht: ondanks de groepsgrootte staat persoonlijke begeleiding centraal. Je krijgt gerichte feedback en aanwijzingen om je prestaties te verbeteren.
  • Motivatie en ondersteuning: de groepsomgeving zorgt voor een motiverende sfeer. Je wordt aangemoedigd door mede-trainees en dit stimuleert je om je grenzen te verleggen.
  • Variatie: onze lessen bieden gevarieerde workouts met diverse fitnessmaterialen en oefeningen, wat het interessant en uitdagend houdt.
  • Efficiëntie: je krijgt dezelfde hoogwaardige begeleiding als bij personal training, maar tegen een gunstiger tarief, waardoor je waar voor je geld krijgt.

Deze trainingen zijn geschikt voor alle niveaus. Tijdens deze sessies kom je samen met anderen en word je begeleid door een professionele trainer.

De training omvat vaak een mix van oefeningen, waaronder cardio, krachttraining en functionele bewegingen. Dit gebeurt meestal in een circuittraining-stijl, waarbij je van de ene oefening naar de andere gaat.

Deze sessies kunnen ook bootcamp-elementen bevatten om de groepsdynamiek en motivatie te versterken. Het is een les die gericht is op het verbeteren van je algehele conditie en kracht. Of je nu een beginner bent of al wat ervaring hebt, small group training is geschikt voor iedereen.

Wat het extra leuk maakt, is de motivatie die je krijgt van trainen in een groep. Je wordt aangemoedigd door je mede-trainees en dit stimuleert je om het beste uit jezelf te halen. De trainingen vinden plaats in onze studio, wat praktisch en efficiënt is.

Staat jouw vraag hier niet tussen? Neem dan contact met ons op!