Kom weer in shape met onze Holiday Deal

Over een paar weken loop jij in zwemkleding, maar hoe blij ben jij nu met jouw shape? Wil jij in een korte tijd een flinke boost krijgen? Dat kan met onze deal die wij alleen in de zomer doen. Maak daarom de volgende stap met deze aanbieding zodat jij dat ene duwtje in je rug krijgt. Lees snel verder om meer te weten te komen over dit 3 weken programma.

 

Lees vooral verder als jij je in de volgende punten herkent:

Ontdek wat je kunt bereiken met dit programma! Als jij nu alles op alles zet, dan kan óók jij een mega resultaat neerzetten. Benieuwd of dit programma bij jou past? Meld je vandaag aan en ontdek de weg naar jouw succes!

Wat klanten zeggen over Premium Personal Training

Fitter

Je wilt deze zomer een grote stap zetten naar een betere fitheid.

Slanker

Je wilt de cijfers op de weegschaal naar beneden krijgen.

Coaching

Je wilt trainen onder begeleiding van deskundige en professionele personal trainer.

Veilig

Je wilt je doelen behalen in een veilige en hygiënische omgeving.

Benieuwd wat je krijgt met dit programma?

Stap één is onze persoonlijke intake, geleid door ervaren personal trainers. Samen bekijken we grondig wat jouw behoeften zijn en zetten wij meteen de eerste stappen in het adviseren van een op maat gemaakte leefstijl- en voedingsplan. Je krijgt direct hands on tips die écht bij jouw uitdagingen passen. Geen standaard gedoe.

Je zult 1x per week intensief trainen met jouw toegewijde personal trainer, die je naar geweldige prestaties zal leiden. Daarnaast geniet je van 2x per week Small Group Trainingssessies van 60 minuten, waar je in een kleine groep van maximaal 5 mensen samenwerkt onder de deskundige begeleiding van een persoonlijke trainer. Ook hier passen we de workouts aan op jouw kunnen. Wij pushen je wel maar respecteren altijd jouw grenzen.

En dat is nog niet alles! Je krijgt voedings- en leefstijladviezen, een op maat gemaakt trainingsprogramma en deskundige begeleiding om je doelen te bereiken. We brengen meetbare resultaten in kaart zodat jij het niet alleen voelt maar ook duidelijk jouw progressie kan zien. 

Wees gerust, dit is alles wat wij NIET zijn:

 • Geen overvolle sportschool;
 • Geen gebrek aan persoonlijke aandacht voor jouw wensen en doelen;
 • Geen trainers die je alleen maar meedogenloos over grenzen pushen.

Bij ons draait alles om jouw welzijn en je goed voelen. We begrijpen dat we niet voor iedereen zijn, en dat is precies zoals we het willen. Onze warme sfeer, persoonlijke begeleiding en toegankelijkheid maken het verschil. Als jij dat ook belangrijk vindt, aarzel dan niet en maak snel een afspraak met ons.

Laat ons je begeleiden op een reis vol positieve veranderingen en ongekende prestaties. Jouw ideale shape wacht op jou!

Wij vinden het belangrijk dat jij je goed voelt in onze omgeving. Hierdoor zijn wij niet voor iedereen en dat vinden wij niet erg. Wij vinden onze warme sfeer, persoonlijke begeleiding en toegankelijkheid enorm belangrijk. Vind jij dat ook? Maak dan snel een afspraak met ons. 

Ontdek wat je WEL krijgt met ons inspirerende 3 weken programma:

 • In drie weken gaan we voor maximale resultaat;
 • 11 intensieve sessies met een toegewijde personal trainer inclusief intake en eindevaluatie;
 • Een laagdrempelige en veilige omgeving waar jij je op je gemak voelt;
 • Gegarandeerd resultaat;
 • Betrokken en gedreven personal trainers die jouw succes vooropstellen;
 • Onbeperkte toegang tot onze deskundige personal trainers via WhatsApp of e-mail, 24/7, voor al je vragen over leefstijl en voeding;
 • Een uitgebreide eindmeting na 3 weken om jouw vooruitgang te evalueren.

Wat zijn de kosten van dit waardevolle programma?

Voor slechts €185,- zet jij in 3 weken jouw eerste stappen richting jouw persoonlijke doelen.

Wanneer kun je starten met deze top deal?

Je kunt je nu direct aanmelden voor deze uitdagende challenge!

Hoe gaan we te werk?

Zodra je je aanmeldt, neemt één van onze enthousiaste personal trainers contact met je op. We beantwoorden al je vragen en nodigen je uit voor een GRATIS intake. Tijdens deze intake ronden we je aanmelding af, zodat je zo snel mogelijk kunt beginnen aan jouw transformatie! We doen een grondige beginmeting en na 21 dagen volgt een eindmeting met een persoonlijke eindevaluatie.
  Privacy Policy Premium Personal Training
  Ik ga akkoord met de privacy bepalingen