Personal Training in Amsterdam IJburg

Herken jij jezelf in de volgende punten:

  • Ik ga ervoor zorgen dat ik mijn oude kleding kan passen zonder de wasmachine de schuld te geven;
  • Ik heb die stok achter de deur nodig om mijn doelen te behalen;
  • Ik zoek iemand die mij verteld wat wel of niet werkt in mijn leefstijl voor optimaal resultaat;
  • Ik wil graag mezelf op nr. 1 zetten waardoor ik een ander meer kan geven.

Wij bij Premium Personal Training willen je daarbij helpen. Wij hebben als passie om mensen te helpen bij het behalen van hun fysieke (en ook mentale) doelen. Wij geloven in een mooie balans tussen sport, gezondheid en leefstijl. 

De personal trainingen vinden plaats in een exclusieve Personal Training area en gaan op afspraak, dus je traint altijd in alle privacy. Geen last meer van overvolle sportscholen maar een trainingsruimte voor jou alleen. 

We vullen een intake formulier in en zo bepalen we je doelen. Gezamenlijk bespreken wij een persoonlijk trainingsplan om aan deze doelen te werken.

Vrijblijvend Personal Training uitproberen? Neem dan contact op en maak je afspraak voor een GRATIS proefles bij Premium Personal Training.

Faciliteiten van de Premium Personal Training Studio

Fitnessapparatuur zowel machines als losse gewichten, waaronder:

  • Squat Rack met stang en schijven;
  • Lat Pulldown Machine;
  • Verstelbare banken;
  • Dumbbells tot 37,5 kg.

Andere faciliteiten in het pand:

  • Kleedruimte met  kleedhokken;
  • 2 toiletten.

Waar Is Premium Personal Training te vinden?

Onze PT studio is te vinden op Joris Ivensplein 112, 1087 BP te Amsterdam IJburg. Vanaf de A10 ben je bij de studio binnen 3 minuten. Parkeren voor de deur is mogelijk (Gratis voor 09:00 uur en na 19:00 uur).