Personal Training

Heb jij als doel om vet te verbranden? Wil jij zoveel mogelijk spiermassa opbouwen? Zoek jij iemand die jou uitdaagt? Wellicht wil jij instructies om de oefeningen beter uit te voeren voor optimaal resultaat? Dat kan allemaal met een Personal Trainer. Bij Premium Personal Training is het onze passie om mensen te helpen bij hun fysieke (en soms mentale) doelen. Wij geloven in een mooie balans tussen sport, gezondheid en leefstijl. 

De trainingen vinden plaats in een exclusieve Personal Training area. De trainingen gaan op afspraak, dus je traint altijd in alle privacy. Geen overvolle sportscholen maar een trainingsruimte voor jou alleen. 

Aan de hand van een intake formulier wordt je doel bepaald. Samen met jouw Personal Trainer bespreek jij een persoonlijk trainingsplan om aan dit doel te werken.

Onze PT studio is te vinden op Joris Ivensplein 112, 1087 BP te Amsterdam IJburg. Vanaf de A10 ben je bij de studio binnen 3 minuten. Parkeren voor de deur is mogelijk (Gratis voor 09:00 uur en na 19:00 uur).

Wil jij Personal Training bij ons proberen? Meld je aan voor een GRATIS proefles bij Premium Personal Training.

Wat kun je allemaal vinden binnen Premium Personal Training?

Fitnessapparatuur zowel machines als losse gewichten, waaronder:

  • Squat Rack met stang en schijven;
  • Lat Pulldown Machine;
  • Verstelbare banken;
  • Dumbbells tot 37,5 kg.

Andere faciliteiten in het pand:

  • Kleedruimte met  kleedhokken;
  • 2 toiletten;
  • Meerdere kluisjes.

Wat biedt Premium Personal Training nog meer?

Beweging is zeer belangrijk voor het verbranden van vet, sterkere spieren en een gezondere leefstijl. Toch kun je een plateau bereiken met alleen beweging. Ook bij Premium Personal Training helpen wij jou dit te vermijden.

Dankzij deskundige begeleiding kun jij voedingsadviezen, volledige trainingsschema’s en/of Online Coaching aanvragen onderbouwd met de laatste, wetenschappelijke kennis om je verder te helpen in je resultaten en een gezondere leefstijl.

Meer informatie over Online Coaching en de andere producten zijn hier te vinden.