Hellen

-25KG!

“Precies een jaar geleden werd er een foto van mij gemaakt op een onbewaakt ogenblik. En dat was het moment waarop ik dacht: ho, dit wil ik niet meer, stop! Ik voelde me van binnen en van buiten niet fit en niet lekker in mijn vel. En dat was te zien op deze foto. Vanaf dat moment ben ik stapje voor stapje meer gaan bewegen en gevarieerder, minder en gezonder gaan eten.

Vanaf februari train ik met en bij Tom en hij begeleidt mij met voeding, maar vooral met krachttraining. Samen zorgen we voor een sterk en steeds strakker wordend lichaam. Stap voor stap, ik hoef niet supersnel, als het maar duurzaam en bestendig is. Ik ben nu een jaar onderweg en het resultaat mag er zijn: -25 kg. Supertrots zijn we allebei, Tom en ik. En hoewel ik nog niet ben waar ik wil zijn, weet ik zeker dat we daar gaan komen.

Ik ben fitter, sterker, heb een stuk meer uithoudingsvermogen en ik ben in kledingmaat 3 maten naar beneden gegaan sinds vorig jaar. En geloof me, ik vond in de start het sporten een martelgang en wilde de eerste 4 weken niets liever dan hard weglopen als ik de trainingsstudio zag. Maar naarmate ik vaker trainde kwamen de resultaten en als je sterker en fitter wordt, en je jurken worden te groot en je broeken en jassen worden te wijd, dan neemt de lol in het sporten toe met als resultaat dat ik nu twee keer per week met en bij Tom train.

Tom is eerlijk, realistisch, doortastend, pittig en serieus. Bijkomend voordeel vind ik dat hij niet alleen verstand heeft van personal training, maar ook van voeding, vitaminen en mineralen. Dus wil je net als ik (fors) wat kilo’s kwijt, maar weet je niet precies hoe je dit moet aanpakken: neem contact op met Tom voor een vrijblijvende intake training en een persoonlijk gesprek. Je mag uiteraard ook contact met mij opnemen als je vragen hebt… Succes!”